Şeytan İncili
Gece yarısı bir manastırda, bir keşiş ölümle yüz yüze… Ve kurtulmak için tek bir teklif sunuyor: “Bana bir gece verin… size dünyanın en büyük kitabını yazayım.” Ama kimse onun bu kitabı tek başına yazamayacağını bilmiyordu. Ortaya çıkan eser: Codex Gigas Yani diğer adıyla Şeytanın İncili. Rivayete göre keşiş, imkansızı başarmak için şeytanla anlaşma yaptı. Ve kitabın ortasında yer alan o ürkütücü tam sayfa figür… tesadüf değil. Bu kitap sıradan bir el yazması değil: İçinde İncil’den tıp bilgilerine kadar her şey var Ama asıl gizem, tek bir gecede yazıldığı iddiası Ve o karanlık enerji… hâlâ hissedildiği söyleniyor Bugün bile İsveç Ulusal Kütüphanesi’nde sergileniyor. Ama görenlerin çoğu aynı şeyi söylüyor: “Bu kitapta bir şeyler… normal değil.” Sence bu sadece bir efsane mi, yoksa gerçekten karanlık bir anlaşmanın kanıtı mı? Yorumlara yaz, birlikte tartışalım. #CodexGigas #Şeytanınİncili #GizemliTarih #KaranlıkSırlar #TarihinGizemleri #Mitoloji #Paranormal #KorkuHikayeleri #İlginçBilgiler #Keşfet #FYP