2026 22. kitabı
Sana teslim oldum kitap yorumu Herkese merhaba sevgili okurlar.Bugün sizlerle bir kütüphane kurma sebebim olan Crossfire serisinin ilk kitabından bahsedeceğim.Yıl 2014 2015 arasında Sana soyundum isimli bir kitap okumamla başladı herşey.O zamanlarda sadece bu seriye sahiptim.Üç kitaplık dev kadro.Daha sonra aslında kitap okumanın çok güzel birşey olduğunu kavradım ve dev bir kütüphane kurmamda yardımcı oldu.O yüzden doğan kitaptan ayrılıp olimpos yayınlarından tekrardan çıkınca almamam mümkün değildi tabii ki.Ama gerçekten sanki ilk okuduğum zamana dönmüş gibi hissettim.Öncelikle konusundan bahsedeyim.Eva Tramell ağır geçmişi olan ve en yakın erkek arkadaşı Cary ile New York'ta yeni bir hayata başlamıştır.Yeni bir iş sahibi olduğundan dolayı oraya nasıl gidebileceğini hesaplayabilmek için yürürken bir kadınla çarpışır.Ve orada onunla tanışır.Gideon Cross.Çalıştığı yerin sahibi ve kalbinin sahibi olacak olan o adam.Başta Eva istemez.Gideon ona sadece tek gecelik bir ilişkiymiş gibi davranır ama daha sonra herşey değişir.Aslında birbirlerine aşık olmaktan asla geri kalamazlar.Gideon'nun geçmişinin karanlık olduğunu çok acı bir şekilde öğrenen Eva,ondan vazgeçmemeye kararlıdır.Birbirlerine zıt düşerler ve Eva zor durumda kaçmaya meyillidir ama bu tekrardan birbirlerine dönmek için her seferinde bir bahane bulmalarını sağlar.Çünkü aşkta ne olursa olsun her zaman geri dönersin.Kendi yorumuma gelecek olursam ben Cary'den çok hoşlanmıyorum.Karakter olarak kirli bir geçmişin olabilir ama bu hayatına aldığın insanı aldatabileceğin anlamına gelmez.Hele son sahnedeki o yer iğrençti.Caryden resmen iğrenmemi sağladı.Umarım kendini toparlar çünkü böyle giderse Eva'nın güvenliğide yerinde olmayacaktır.Gideon ise aslında eski nişanlısı görünce aklı dağılmış gibi davranıyor ama hayır gerçek aslında bambaşkadır.Serinin diğer kitaplarını okuduğum için biliyorum ama yer yerinden oynacaktır.Hem de nasıl.Bu seriye kesinlikle bir şans vermelisiniz.Belki sizinde kitap okuma başlama sebebiniz olur kim bilir :) Puanım tabii ki 10 üzerinden 10.İyi okumalar dilerim..<3
Sana Teslim OldumSylvia Day · Olimpos Yayınları · 20251,474 okunma