2026 13. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2026 22:18
“Yalnızligımdan Sev Beni”, bir ayrılığın ardından geride kalan duyguların ne kadar derin ve karmaşık olabileceğini anlatan oldukça samimi bir kitap. Hikâye, sevdiği kadın tarafından terk edilen bir adamın iç dünyasına odaklanıyor. Her ne kadar ayrılık “normal” bir bitiş gibi anlatılsa da, satır aralarında bir aldatılmışlık hissi seziliyor. Kitabın en güçlü yanı, duyguları süslemeden, olduğu gibi yansıtması. Adamın sevgisi sıradan bir bağlılık değil; aksine, kendinden bile vazgeçecek kadar yoğun bir sevgi. Bu yüzden yaşadığı kırılma da bir o kadar derin hissediliyor. Okurken en çok dikkat çeken şey, insanın kendi yaşadıklarını bu hikâyede bulabilmesi. Özellikle karşılıksız sevgi, terk edilme ve “neden yetmedim?” duygusu çok gerçekçi bir şekilde işlenmiş. Bu yönüyle kitap, sadece bir hikâye anlatmıyor; aynı zamanda okuyanın kendi geçmişiyle yüzleşmesine de neden oluyor. Kendi adıma, bu kitapta kendimden çok şey buldum. Daha önce yaşadığım duyguların, başka birinin kaleminden bu kadar net dökülmesi etkileyiciydi. Bu yüzden kitap, benim için sadece bir okuma deneyimi değil, aynı zamanda bir duygusal hatırlayış oldu. Kısacası, “Yalnızligimdan Sev Beni” yoğun duygular barındıran, özellikle kalbi kırılmış insanlara dokunabilecek bir eser. İyi okumalar.
Alıntı
Yalnızlığımdan Sev BeniEzgin Kılıç · Destek Yayınları · 2016677 okunma