·296 syf.····Okunma: 22 Nisan 2026 07:39 Benimle Bekle kitabının yorumu ile geldim.Bu kadar güzel kitapların ardından bekliyordum bu düşüşü ,yorumlardan sebep biraz daha severim diye düşünmüştüm ama olmadı.İlk olarak konusundan sonra da hislerimden bahsedeceğim.
Konusu,Erotik kitap yazarı Kate yazar tıkanıklığı yaşadığı bir dönemde ,arabasını götürdüğü bir tamircide beklerken kelimelerin zihnine akın ettiğini fark ediyor.Kate tamircideki dinlenme odasında kitabını yazmaya devam ediyor.Bir gün burada çalışan Miles ile tanışıyor.Miles da toksik bir ilişkiden yeni çıkmış bir tamirci.İkilinin yaşadıklarını okuyoruz.
Kitap çok çok ortalamaydı.Aslında karakterin bir yazar olduğunu görünce heyecanlanmıştım başlamadan önce.O kısımlar yine de fena değildi.Bazı sahneler Kate’e ilham verdi gerçekten.Ama onun haricinde ilişkilerinin en başında Kate’in söylediği yalanlar saçmaydı.Yani artık takılmaya başladığı an en azından adını söyleyebilirdi ki kendini kitaplarında kullandığı mahlas adıyla tanıttı en başında.Yani bir de Miles saçma sapan bir ilişkiden çıkmış,10 yıl boyunca ona yalan söyleyen bir kadının kahrını çekmiş,bu dürüstlüğü hak ediyordu.Eski sevgilisiyle de alakalı bir yalan söylüyor falan bu kısımlarda Kate haksızdı hep.Sonra işte gerçekler ortaya çıkıyor ,sonra Kate pişman olup affettiriyor kendini .Kitap bitiyor .Okuduğum romantik kitaplarda dişe dokunur bir şeyler olmazsa çok basit kalıyor gözümde.Bir espri yoktu bana göre.Bir de şu en yakın arkadaşı ve komşusu Dean de çok saçma bir muhabbetti.Yani adam birden aşkını ilan etti ki Kate’in en yakın arkadaşı Lynsey onu seviyor.Kitabın sonunda yıllar sonrası hallerini yer vermiş yazar .Orada Dean’in eşi Lynsey diyor anlamadım sonra onlar mı evleniyor.O da saçma olmuş serinin devamında belki o çifte de yer verdi yazar bakmadım ,merak da etmiyorum gerçi.Devam etmem büyük ihtimalle.Belki çok çok önce okusam daha çok sevebilirdim ama artık bu tarz kitaplar bana çok hitap etmiyor.