Hayatımdaki en büyük adımı atarak şu ana kadar sadece uçlarından aldığım saçımı Miyamura gibi wolf cut yapacağım.
A Lonely Slytherin
Ya şöyle bir oturup düşününce,babamla mutlu hiçbir anımın olmadığını fark ettim.Babamla anılarım çok eski de kalmış,ve sanki asırlardır kendini korumaya çalışan bir efsane gibi kopup parçalara ayrılmış.Yok hiçbiri.Hepsi ergenliğe girdikten sonra.Ve ben ergenliğe girdiğimden beri babamla tek bir şey bile yapamadım.
A Lonely Slytherin
Hoş,artık yapmak da istemiyorum zaten.
A Lonely Slytherin
Neden herkes bu kadar güzelken ben değilim ki
A Lonely Slytherin
Allah'ım lütfen saçlarım çabuk uzasın yalvarırım
Bir şey anladıydam, o da anlık heveslerle yapılan hatalardan birini yapmışsın. Keşke kıymasaydın güzel saçlarına, uzaması geç olur. Birde güzelsin, önemli olan dış güzellik değildir iç güzelliktir. Her şeye rağmen kendini sevmeyi dene, o saçta yeni olduğu için belki sana yakışmıyor gibi hissediyor olabilirsin. Eminim biraz alışırsan ve kendini sevmeyi denersen, her şeyin sana nasıl yakıştığını anlarsın.
A Lonely Slytherin
Yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.Kendini sevmeyi deneyeceğim.Siz de çok güzelsiniz.Kalbi de çok güzel olan kadınlardansınız.
A Lonely Slytherin
Alın beni bur'dan lütfen ya lütfen bir senemi de geri verin yalvarırım ben böyle dolaşmak istemiyorum tekrar tekrar kendimden nefret etmek istemiyorum ya
A Lonely Slytherin
Neden herkese yakışan şeyler bana hiç yakışmıyor ki