Puan vermedi·288 syf.··Beğendi
···Okunma: 11 Nisan 2026 01:16 Bugün macera severler için güzel bir kitapla geldim! Eyyam!
Bu kitabı ne kadar çok sevdiğimi size elimden geldiğince anlatmak istiyorum. Lâl, Yusuf ve Selim.. Mardin’de başlayan hikâyemizin İstanbul’a, Avrupa’ya ve sonunda Amerika’ya kadar ulaşması..
Heyecan dolu bir konusu olduğunu bilmenizi isterim. Lâl bir arkeolog ve arkadaşı Selim ile birlikte Mardin’de bir boyut kapısı olduğunu düşünerek Midyat’a kadar gidiyorlar. Daha önce buralarda yaşadığım için birçok tanıdık yere tekrar gitmiş oldum kitap sayesinde. 2023 senesinden 1942’ye giderek savaş zamanlarında eksik tableti bulmak tek amaçları. Bu uğurda çok emek harcıyorlar, aşık oluyorlar, çok yoruluyorlar..
Büyük bir serüven aslında kitap. Karşımıza bazı ünlü isimler de çıkmıyor değil. Sürekli devamında neler olacak hissiyle elimden bırakamadım kitabı. Çok çok sevdim..
Tam zamanında boyut kapısından geçebilecekler mi yoksa geçmişte kilitli mi kalacaklar?
Zamanın nasıl aktığını bilmeden güzel bir dille yazılmış aksiyonlu bir kitap arıyorsan; bu kitap işte o kitap
Çok çok tavsiye ederim arkadaşlarım, bu kitaba bir şans verin