Mutlaka Okunması Gerekiyor
2026 7. kitabı
Kitabı okudukça kendimi bir vanusun içindeymişim de gideceğim yeri, yiyececeğim yemeği, giyeceğim kıyefeti, izleyeceğimi ve hatta ne düşüneceğimi bile bir el gösteriyor gibi hissettim. Bunca zaman çok basit görünen reklamlar, diziler, filmlerle düşünce sistemimin etkilendiğini fark ettim. Şimdi ise bizi daha zorlu bir görev bekliyor. Çok uyanık olmalıyız. Kitabı okuyun ve okutun. Az da olsa kendimizden başlayarak değişmeye başlayalım. Kadim geleneklerimize daha bağlı kalmalıyız. Hayatın yoğunluğunda yan komşumuz hayatta mı değil mi bilmiyoruz ya işte işe yan komşumuzun halini hatrını soraram başlamalıyız. Evdeki çocuklarla sohbet etmeliyiz ama şöyle muhabbet dolu. Anı anlatmak mesela hikaye masal anlatmak ama kadim masalları, kendi masallarımızı. Tüm gün iki yabancı gibi olup uyumadan 10 dakika masal anlatmak bahsetmiyorum. Şöyle gün içinde bir meşgalemiz olsun birlikte tamirat yapın kek yapın ya da oturun birlikte video izleyin. Aile bağlarımız sıkı sıkı olduğunda daha güçlü olacağız.
Hekaton'la Son TangoMustafa Merter · Ketebe Yayınları · 20251,217 okunma