Herkese merhaba
Hayaletlere inanır mısınız?
Yada hayaletlerin her zaman etrafınızda dolandığını söylesem korkar mısınız?
Peki ya asıl korkmanız gereken kişilerin hayaletler değil de hala hayatta olan insanlar olduğunu söylesem size, buna rağmen hala hayaletlerden korkup insanlara güvenebilir misiniz?
️Topkapı sarayında işlenen faili meçhul bir cinayet!
️Büyük bir gizlilikle yürütülen tarihi eser kaçakçılığı!
️Gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen gözü kara bir gazeteci!
️Ve sarayın etrafında dolanan hayaletler!
Lafı uzatmadan konumuza geçeyim ben
Gazeteci Mete arkadaşı ile birlikte tüm ülke de olay yaratacak bir haberin peşinden koşarken yıllardır süregelen ve büyük bir gizlilikle yürütülen tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili bir ip ucu yakalar ve bu olayı ortaya çıkarmak için elimden geleni yapar.
Mete araştırmalarına devam ederken Topkapı sarayında işlenen faili meçhul bir cinayet olayların biraz karışmasına sebep olur.
Öte yandan yıllardır kaçakçılık işiyle uğraşan, ve yüzünü henüz hiç kimsenin görmediği çete lideri tüm üyeleri bir araya getirerek büyük bir toplantı düzenliyor. Bu toplantının tek amacı gruba ihanet eden hainin bir an önce bulunması, çünkü kardeşler birliğinde ortaya çıkan bu çatlak üyeler arasındaki güvenin ve tüm düzenin bozulması demektir.
️ Mete aradığı delilleri bulup gerçekleri gün yüzüne çıkarabilecek mi?
️ Faili meçhul cinayetin sorumluları bulunabilecek mi?
️ Ve en önemlisi kardeşler birliği ve işlenen cinayet arasında bir bağlantı var mı?
Tüm soruların cevabını kitabı okuyarak öğrenebilirsiniz
Şimdi diyeceksiniz ki hayaletler kurgunun tam olarak neresinde, hikayenin o kısmı da kitabı okuyacak olanlara sürpriz olsun bence