2026 70. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2026 18:30
Bazı kitaplardaki erkek karakterler keşke ete kemiğe bürünse de etrafımızda dolaşsa diye düşünen bir tek ben değilimdir. Değil mi? Bu manyak düşünceyi tek başıma çıkarmış olamam. Malum gerçekte aşkı bulamamış Benim gibi dostlarım aşkı kitaplarda dibine kadar yaşıyoruz. Lakin @pskasenanisikli evrenleri ve erkekleri diye bir gerçek var. Demir.. Adamım teşekkür ederim. Seni #güzelsevenadamlar listeme aldım. Böyle efsane güzel sevemezsin. Seriye veda etmek biraz üzücü oldu. Yalan yok! Lakin yazarın bizi boş bırakmayacağını düşünüyorum. Şahane bir seri olduğu için spoiler vermemek adına daha çok hissettiklerimi anlatacağım. Bir önceki kitapta sadece Alin'in hatırladığı bir gerçekle bu kitapta beş yıl öncesine dönüyoruz. Bu beş yılı okumak aklımızda ki bir çok soruya cevap buldurdu. Benim en çok merak ettiğim kartlar mevzusu acayip zekice bir yere bağlandı. Lakin amacı acayip acımasızdı. Bu arada ben sırlar, olaylar kafayı yeme raddesine gelmişken Demir ve Helen aşkını çok güzel yaşıyorlardı. Hani şu mahalle yanarken saçını tarama mantığı! Bir yerde bunu fark ettim ve hoşuma gitti. Demek ki bende normal değilim. İkilinin arasında ki dinamik o kadar güzeldi ki saatlerce bunu konuşabilirim. Ayrıca güzel sevmeler ve ne olursa olsun yan yana mücadele etmeleri tam bir okuma keyfiydi. Yazar ayrıca kafamızla efsane oynuyor. Kadın zekasını öyle bir cihaz muhabbetiyle gözümüze soktu ki ben nasıl tepki vereceğimi şaşırdım. Son kitapta oluşan sorularımızın dibine kadar çözüldüğü bir son okuduk. Ayrıca yazarımız yeni kitabın sinyalini de vermiş. Ay çok sevindirik oldum! Baştan sona efsane bir dediydi. Canı gönülden tavsiyemdir!
İnferno: Kanto IIIAsena Nişikli · Pukka Yayınları · 2025166 okunma