2026 67. kitabı
Bu kitap nasıl dah az sevilmiş bilmiyorum. Ama mükemmeldi tam bir kedi fare oyunu izliyoruz. Paedyn kaç Kai yakala. İlk kitaptaki kadar kaos yoktu daha çok ikili ve onların atışmalarını okuyoruz. Ve ölüm tehlikelerini ĞFŞWĞŞFĞİRÜWF. Yorumumuza geçelim spoiler içerebilir. Uyarı! . Paedyn arınma sınavında kralı öldürdüğünden beri kaçak hayatı sürmektedir. Ve onu yakalayabilecek tek kişi yakalama emrini almıştır. Kai, Pae’nin peşinden Schore çölüne ordan da Dor’a kadar gider. Bu yolculuk 2 taraf açısından da baya kanlı geçer. Pae kendini korumak için muhafızları öldürmek zorunda kalır. Şöyle bir aksilik vardır. Onlar birbirini kovalarken başkaları da para ödülü için onları kovalar. Ve yakalandıklarında iş birliği yapmak zorunda kalırlar. İkisi de birbirini birden fazla kez korur… Bu ikilinin aşkı ve çekimleri o kadar güzel ve kırılgan ki. İkiside birbirinin babasını öldürmüş. Ah Paedyn’nin evlatlık olduğunu da unutmayalım ben hala bir power up alır diye umut ediyorum. Gümüşe falan dönüşsün ne bileyim aaa. Kitabın sonu bizi daha çok şoka uğratıyor ne demek Kitt Paedyn evlenecek ben bunun spoilerini yemiştim ama bu konuda Kitt’in aklına giren Callum’du umarım Callum iyidir . Serinin devamı en kısa sürede okuyacağım.
RecklessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2025447 okunma