2026 4. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2026 12:50
Kahve arası -1 (spoili) Kitap arası bir yorum yapmak istedim.Bea birkaç onluk sayfa önce henry'nin şuanki romantik duyguları benim için karar vermemde önemli derken şuan okuduğum sayfada henry, açık bir şekilde kıskançlığını belirtip duygularına hodri meydan çekmişken " bea'nın "aman aman ne yapacağımı bilmiyorum "ayağına yatması çok çok.... Biz buna cepte tutma diyoruz .Kitap benim için yavaş yavaş romantiklikten çıkıp "Henry 'nin aşkı uğruna kullanılma anıları"na doğru gidiyor.En nefret ettiğim şeylerden biridir bu arada bu cepte tutma olayı Ezgi Mola'nın Kocan kadar konuş gop çocuğu sahnesinde ki " Sevmiyorsan oyalama kardeşim" sözü aklıma geldi ahdhdh Cepte tutma olayında genelde diğer kişi durumun farkında olur bu arada tıpkı henry gibi ama çoktan bir zaafa dönüşmüştür artık .Yaşamadım, hiç yaşatmadımda Allah kimseye göstermesin . -Final inceleme- Şimdiii sonuna geldik ne desem ne desem :)Kitap noel temalı aşk kitabıydı.O huzur hissini sevdim sırf o histen puan 4 yoksa çok çok daha düşüğü hakediyor.Öncelikle anlam karmaşası olan yerler vardı bunun yazar kaynaklı mı çeviri kaynaklı mı olduğunu bilmiyorum bu zaten kocaman bir eksi. Olay örgüsüne gelirsek bir geçmişe bir geleceğe gitme durumu o da olur tadındaydı.Hangi zamanda olduğun vs .anlaşılabiliyordu. Konu kısmındayız spoi geliyor kaçın ahsjs İş hayatı ve ve macera döngüsüde tıkırındaydı . "dürüstlük güzeldir,herkese iyilik yapalım ,noel ruhuda arada gelsin aileyiz oley !! "ilkeside işlendi ,bu görevide tamamladı. Zaten noel temalı aşk kitabı.Şimdi geldik zurnanın zoooort dediği yere. ...Aşk nerede? Şimdi anlatıyorum sıkı durun! Bir tane gariban Henry'miz var . Kız bununla sürekli yakıştırıldığı ve görüntüsünü beğenmediği için hoşlanmıyor.Bir tanede gitarcı bad boy var bu zamana kadar onunla çıkmış bu da dedemin kelimesiyle" hovarda" bir tip .O bar senin bu bar benim şarkıcı olmaya çalışıyor ,hiçbir noelide bu kızla geçirmiyor. Adam'la ilgili tek olumlu yön iletişimi rahat bir tip birde yakışıklı olması. Yani ç*p bir karakter ve inanır mısınız son 30 sayfada bile hala onun peşindeydi.Henry mi? Küçük bir şivava ,zaten cepte, çağır gelsin.Bu kadarda olmaz .Henry 'de çok efendi falan fistan bir tip. Adam evlilik teklifi etti ,Henry aklına gelmezse kalıbımı basarım kabul edecekti (zaten o anlaşılıyordu okuduklarımdan).Bir dalı tutmadan diğerinide bırakmıyor ablamız.Hayır biz bu çiftin mutluluğunu eski tabirle mirüvetlerini 2 sayfa görebildik .E ben neden 330 sayfa okudum o zaman?Adam'la bile daha fazla romantik anı vardı dans ettiler falan.Henry neden vardı? Niye vardı? Ne işe yaradı ben çok anlamadım.Kahve arası yorumda baya sinir attığım için burayı geçtim artık neyin ne olduğu ortada bir diğer rahatsız eden noktaya daha değineceğim uzatmadan. Bunlar dedelerini para için aradılar. Şaka değil .Gerçek.Bu nasıl bir çıkarcılık bilemedim.Birde babalarının bunları dedelerini aradıkları için suçlamasıda baya komikti.Reis zahmet edip babasını bildiği halde söylememiş,bunlar dedelerini arayınca bunlar suçlu?Sonuç? haksızmış gibi özür dilediler.Dedelerini söylemeyen babaya hesap sormadılar ?!!!Hadi bunuda geçelim . İş başvurusuna kış kıyamette gidiyor, nefret ettiği kişiye dayanmak zorunda kalıyor ama seçildiği halde reddediyor. ZÖNK!? Pardonda abla Henry neden sayfalarca seninle bu eziyeti çekti acaba? Madem kabul etmeyeceksin neolini kutla gel? Önerebileceğim kitap değil noel ruhu falanda sevmem kutlamamda noel. tek istediğim karda geçen sakin bir kitaptı onunda bir Beatrice yıktı geçti saolsun.Yine ufaktan bir huzuru vardı diye henry hatrına 4. Önerir miyim ?Hayır
Kar YağarkenBeth Moran · Lapis · 202546 okunma