Hastane odasında çaresiz bir evlat..
Annemi bu yataktan gülüp sohbet ederek ameliyata yolcu ettik. Ve şimdi 19 saattir entübe. Uyanıp bu yatağa tekrar gelmesi için odadan ayrılmıyorum. Hayat ne garip şey Anne 🥺🙏 Kanımla Canımla Nisan ayından nefret ediyorum. Geçen sene bu günlerde beni anneme bağışlayan yaradan şimdi onu benden almak üzere.. Beklemek ne zor şey Anne..Uyan nolur lütfen uyan 🥺🥺🙏🙏
1 +1'leme
16,8bin Gösterim
Rabbim annenize şifa versin, sizi de bu zor bekleyişte güçlü kılsın, bu imtihanı kolaylaştırsın, annenizi sağ salim size kavuştursun inşallah. Dualarım sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruz.🤲
Çok geçmiş olsun... Umarım bir an önce gözlerini açar.. 🙏
Allah şifa versin insalalh😢 Nisan benim de baharım olmadı hiç.🥺
Saudade..
Geçen sene Nisan 15 de kaza geçirmiştim..Zalimin Nisan'ı işte..🥺
Çoook geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah 🤲🏻
Rabbim acil şifalar versin annem içinde babam içinde bekledim elhamdülillah Rabbime hayattalar.zor yaşayan bilir ,anlar derler ya öyle işte.o soğukluğu,o boşluğu ,kaybetme korkusu nefesini kesiyor insanın ama ümitsizliğe yer yok.rabbim var rabbim yar.babam kemoterapi görüyor.RABBİM TEZ ZAMANDA SİZİN YAKİNLARİNİZDA VE TÜM ŞİFA BEKLEYENLERE RABBİM ŞAFİİ İSMİNİN HÜRMETİNE ŞİFA VERSİN.Biri yaslandığin dağ,biri gezdiğin bağ ikisininde hakkı ödenmez ne annenin ne babanın.🥺🥺🥺🤲🏻
Çok geçmiş olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah 🙏