Boardroom Sins adlı serinin ilk kitabı kendileri ve ben çok beğendim fakat herkes beğenmeyebilir baştan uyarıyorum . Yazar ilk okuduğum zamanlara göre kendini çok geliştirdi hayranlıkla takip ediyorum serinin devamını mutlaka getiririm . Neredeyse on puan verecektim ama en sevmediğim artık haddini sınırını aşan yaş farkı puan kırdırdı bana . Gerçi yazar o kadar şahane işlemiş ki durumları kişileri karakterleri anca bir puan kırdım :D
Rae 25 yaşında ve beş senedir Lazarev Global'de şirket Ceo'su Kir Lazarev'in yanında çalışıyor ailesini 19 yaşındayken araba kazasında kaybetmiş . Bu arada o kaza gecesi ile ilgili çokta mantıklı olmayan bir suçluluk duygusu var oradan sadece erkek kardeşi kurtulmuş . Ve kız 19 yaşından itibaren erkek kardeşine bakıyor geçinmeye çalışıyor ayrıca onun bağımlılığını tedavi ettirmeye çabalıyor . Tam kızın doğum gününde kir buna tonla iş verip hayvan gibi mesai yaptırıyor . Kız çalışırken geç saatte Kir geri dönüp kıza ısrarla yürüyor kız şok geçiriyor duruma itiraz ediyor . Tam bu sırada asıl babacık her haltın patronu sahibi Kir'in babası Lukas geliyor kızı kurtarıyor . Ve işini kendi katında çalışacağı şekilde ayarlıyor ona daha yüksek maaşlı farklı bir pozisyon veriyor . Kitap oldukça uzun ama ben okurken hiç sıkılmadım bu kadar her açıdan aykırı iki insanla ilgili yazarken tabi adım adım gitmiş yazar . Rae o kata geçtikten sonra Lukas ile aralarında acayip bir ilişki var elektrik dolu kız adamın genel havasına gücüne aura'sına hayran ama korkuyor da . Adam 60 yaşında taş ama 60 yani kıza enteresan şekilde takılıyor kendi kabul edemiyor her tür uyumsuzluğun hayvan gibi farkında . Bu itme çekme uzun süre muhtelif şekillerde devam ediyor zaten . Adamın karısı 18 sene önce ölmüş ve kadını Lukas'ın öldürdüğüne dair fısıltılar var oğlu adamı sevmiyor zaten . Rae'nin en yakın kız arkadaşı gazeteci Lukas ile ilgili araştırma yapıyor gizliden . Ayrıca bu devasa güçlü yasal görünen imparatorluğun kökleri Bratva aslında . Fakat bu işler bir iki yer dışında çokta işlenmiyor .
Rea 'nın bazı halleri tam istediğim gibi olmadı fakat kızın durumu ve karşısında olan adamın konumu gücüne göre normaldi . Gerektiği yerde ne yapması gerekiyorsa yaparak sonda iyice taktirimi kazandı .Bazı olayları sonda tahminledik ama yazar zaten bilerek tiyoları vermişti :P
Dediğim gibi adam 50 olsaydı bari yada kadın 30 benim için tam cuk olacaktı :)
Bu arada ikinci kitap Kir ve Rea'nın gazeteci kız arkadaşı hakkında bakalım :)