Puan vermedi·360 syf.····Okunma: 20 Nisan 2026 00:18 Psikolojik gerilim sevenler buraya. Daha ilk satırlardan sizi kitap içine çekiyor ve sürekli tahmin yürütmeye zorluyor kurgu o kadar güzel ayarlanmış ki tam katili buldum işte orda derken birden kendinizi süprizlerle yanıltıcı İpuçları ile katilin aslında hiçte aradığınız kişi olmadığını anlıyorsunuz. Bir sonraki ip uçunu kadar kendinizi farklı teoriler içinde buluyorsunuz.
Gel gelelim kitabımıza; 12 yaşındasınız ve yaşadığınız kasaba da altı genç kız birbiri ardına kaybolmaya başlar ve her kızıda tanıyorsunuz ne düşünürsünüz ? Korku endişe belirsizlik Chloe Davis’te onlardan biriydi kaybolan kişileri tanırdı ama işin en kabus tarafı da bu olayların arkasında babasının bulunmasıydı… babasının her şeyi itiraf etmesi ve kanıtların hepsini Chloe bulması ile baba hapse giderken aile travmaları ile hayatlarına devam etmeye çalışmaktaydı.
Aradan 20 yıl geçer Chloe artık bir yetişkindir psikolog olur hayatını toparlamaya çalışır ve artık düğün hazırlığı içindedir tek düşüncesi mutlu olmaktır. Tek sorun artık annesi yatağa bağımlı abisi ise insanlara güven problemi ile başa çıkmaya çalışır. Chloe artık her şeyin geride kaldığını düşünür.. yoksa kendisini buna inandırmak mı ister ? Bir gün evinde tv bakarken kaybolan bir genç kız haberine denk gelir hemde muayenesi olan yere yakın çok geçmeden bu sefer de daha ilk seans yapmasına rağmen hastası olan bir genç kızın yine cesedine ulaşırlar. Bu cinayetlerin hepsi tamda geçmişin izleri gibidir. Chloe ortada bir kopyacı katil olduğunu düşünerek bunu polislere bildirir ve Chloe ister istemez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır peki bu cinayetler bir taklitçimin işimi yoksa geçmişten gelen hayaletler mi ?