2026 32. kitabı
Serinin üçüncü kitabında kaoslardan kaçıp biraz tatile çıkmış gibiydik. Bu rahatlık beni delirtti ve zaten finalde korktuğum başıma geldi. Peşimizde Kralşan gibi bir bela varken bu rahatlık ne alakaydı mesela. Tamam geleceği düşünmeyip önünüze bakmak istediniz ama... Ve nesnenin yersiz araya girmeleri bir yerden sonra beni bunalttı. Hep tekrara düştü diyalog ve olaylar. Zaten kitap uzun. Kitabın çoğu Timur'un iç dünyasına açılıyordu. Sonunda Ahu'ya her şeyi anlattı. Tekrar parçalandık ve birlikte toparlanmaya başladık. Kendi dünyaları dışında İstanbul'da Kralşan'ın kıyameti yaşattığı kişilerden habersizdiler çiftimiz. Birbiriyle yaşadıkları çok güzeldi bu arada hiç itirazım yok. Yaklaşan ayrılığın acısını bol bol çıkardık. Ve serinin şu olayını seviyorum. Kötü karakter ölmüyor ama bize yarattıklarını da yaşıyor. Yani yaptıkları yanına kalmıyor. İlahi adalet çok güzel işleniyor. Ölmeden içimiz soğurmaz tabi inşallah son kitapta jdkd Ayrıca sonlara doğru uçurum sahnesinde seri final olsaydı ne olurdu diye düşünmeden edemedim harika bir final olurdu ama benim mental kaldırmadı. Çok acılar çektiler sonsuza kadar mutlu olsunlar istiyorum. Şimdi onu gözden çıkardıkları operasyonun başına geçen Timur'un gazabını okuyacağız. Çok heyecanlıyım ama ne zaman okurum bilmiyorum. Kendimi hazırlamam lazım. Artık minik bir mucizemiz de var.
Bülbül Kapanı IIILoresima · Ephesus Yayınları · 20251,449 okunma