·288 syf.····Okunma: 25 Nisan 2026 00:00 Ali Novak - Gönülçelenler
Herkese merhaba
Nasılsınız, neler okuyorsunuz?
Bugün sizlere severek okuduğum ve beni 2019-2020 yılına götüren ve bir yaz akşamı yabancı wattpad çeviri kitaplarını okuyor gibi hisstettiren bir kitap ile geldim.
Stella ne kardeşi Cara ne de diğer genç kızlar gibi değildi. Herkesin hayran olduğu Gönülçelenler grubunu ne dinliyor ne de seviyordu. Ama kanserle mücadele eden kardeşi Cara için grubun imza gününe katılmak ve ona unutulmaz bir doğum günü hediyesi vermek için güç toplaması gerekiyordu. Bu gücü kahveden bulmak isterken kahve aldığı sırada tanıştığı aşırı tatlı çocuğun o sevmediği grup olan Gönülçelenler'in solisti Oliver olacağını nerden bilebilirdi ki?
Ya da grubu sevmediğini ve daha nice hakareti grup üyelerinin yüzüne söyledikten sonra onlarla harika vakit geçirip, arkadaş olup ardından da grubun fotoğrafçısı olarak işe başlayacağını?
tabii bütün b unlar olurken Oliver la yaşadığı aşkı da unutmamak lazım.
Sadece kitaplarda ya da dizi/filmlerde rastlayabileceğiniz türden bir aşk hikayesi. Ama öyle ki onların hikayesini okurken bazı yerlerde şapşal gibi sırıtmak mümkün.
Eğer siz de bu türde okumalar yapmayı seviyorsanız mutlaka şans vermelisiniz. Zihni yormayan ve (benim okuma süreme bakmayın) oldukça akıcı bir genç kurgu.
Alıntılar
"Fotoğraflar, bizi bir ânın içinde sonsuza dek, muhteşem bir ebediyette saklayabilen bir hediyedir."
"Gerçek şu ki: Bazen kötü şeyler olur. Er ya da geç bir şey hayatımı allak bullak edecek ve bu hayatın bir parçası. Önemli olan fırtınayı nasıl atlattığın."
"Tedirginlik, yaşayacağım deneyimlerin bir parçası. İyi şeylerin, korkularını alıp götüreceğine inanmak zorundasın."