Puan vermedi·688 syf.··Beğendi
···Okunma: 26 Nisan 2026 23:47 Herkese Merhabalar
Fantastik türde öyle karanlık bir kitap ile geldim ki okurken şoklar üstüne şoklar yaşayacaksınız… kitabın sonu öyle bir yerde bitti ki elimde hemen ikincisi olsa da okusam dedim.
Kitabımızın baş kahramanı Rena sürekli kabuslar görmektedir ve en yakın arkadaşı Erin’e rüyalarını her zaman anlatır. Bir gün bir buluşmaya gitmek için yine Erin ile oturup rüyasını anlatmaktadır. Son anda buluşması iptal olur birlikte bir arkadaş partisine giderler. Rena sürekli kabuslarında gördüğü kişiyi kanlı canlı karşısında görür parti de. Ve ufak çaplı bir rahatsızlık geçirir ve evine döner. Yine her zaman gördüğü kabusları sesleri duyan Rena aynaya baktığında yansımasını göremez. (Ooofff buraları okurken oldukça ürkmüştüm.)
Boy aynasına bakmak için gelir ve ayna da siyah giyimli Kabuslar Gözcüsü Aryen ile karşılaşır. Aryen Renaya bir bilmece sorar cevabını bilirse bu kabuslardan kurtulacağını söyler ve cevabı verdikten sonra Aryen aynadaki hepsinden kurtulurken Rena’ya ise bambaşka bir lanet geçmiştir.
Rena bu lanetten kurtulmak için yine Aryenle bir anlaşma yapar ve onun diyarına gitmeyi kabul eder. Oysa onu orada bambaşka bir hayat ve bambaşka kabuslar beklemektedir.
Rena diyarların peşinde olduğu seçilmiş kızdır. Diyarların sürekliliği içinse Rena’nın kalbi lazımdır. Bu süreçte bir de bir aşk doğar Lanetli kız Rena ve Kabuslar lordu Aryen’in aşkı.
Rena kendisi ve diyarlar hakkında öyle şeyler öğrenecek, başına öyle şeyler gelecekki bunları ancak okuyarak anlayabilirsini.
Dostluk, sadakat, aşk, karanlıklar, büyüler her şeyiyle müthiş bir kitaptı. Sayfa sayısı çok fazlaydı okumak biraz uzun sürdü ama kesinlikle buna değdi.