Anime önerisi ve isteği
🎐Burada bahsedeceğim animeler beni sıcak be samimi hissettiren, özellikle yoğun haftalarımda sınav zamanlarında kafamı dağıtmayan, bi sonraki bölümü hemen izleyeyim heyecanına kaptırmadan yavaş yavaş ilerleyen, genelde epizodik, kısa animeler. 🎋Özellikle ders çalışırken molalarımda izlemek için böyle animeler arıyorum hep. O yüzden bunlara benzer önerilere de açığım. ‼️UYARI! Bazı animeler üstteki tarifimi birebir sağlamayabilir ama konsepti az çok yakaladığını düşündüğüm için yine de ekledim. ✒️ Barakamon: kentten köye konseptini hep huzurlu bulmuşumdur. Karakterlerin kendini, amacını arayışı yeni insanlarla tanışması... Tek sezon 12 bölümden oluşuyor ve Japon hat sanatıyla ilgilenen bir adamı anlatıyor. Böylece bu sanata dair de bir merak oluşmuştu bende. Ayrıca ayrı çocuklarla etkileşimi de cok eğlenceli bir hava veriyor. 🫧 Cool doji dansh: Bu animede dışarıdan baktığınızda havalı olduğunu düşündüğünüz ama aslında çok safsalak anları da olan 4 oğlanın hikayelerini ve etkileşimini izliyoruz. Sadece sınav hayat kesitleri var. Hafif bir tempoda eğlenceli bi havası var yine. Tek sezonb24 bölüm. (Live action'ı da var Yuta oynuyorr) 🛵 Kino no tabi (2003): UYARI‼️ Bu anime oldukça derin mesajlar içeriyor. Eger gercekten yoğun haftalardaysanız ve üstüne düşünmek istiyorsanız sonra izleyiniz. Bu anime tek sezon 13 bölüm, 2017de tekrar yapılmış ama aynı hikayeler mi nasıl bilmiyorum. Yeni izlediğim icin 2017 versiyonunu daha sonra izlerim diye düşündüm. Anime soyle ilerliyor: Kino isimli bir gezgin her bölüm 1 veya birden fazla ülkeyi geziyor ve o ülkelerin insanları kültürleri hakkında bilgiler ediniyor. Ama ülkelerin her birinin cok farklı ve ütopik/distopik diyebilecegimiz özellikleri var. Her bölümde tamamen farklı bir geziden devam ediyor yani 1 2 bölüm haric
Anime
Haikyuu konusunda CİDDEN sınav haftanızda ya da yoğun bir zamanınızda izlemeyin! Haikyuu!! 'yu izlemeye sınav haftaLARIMda başlamıştım ve hayatımda ilk defa sınav vs eğlence arasında bu kadar kalmıştım kaldı ki voleybol ile ilgilenen ve seven biriyim yani resmen ekrana kitlendim O yüzden ARTIK sınav haftaLARIMdan en az 2 hafta öncesinden izlemeyi bırakıyorum sınavlar bittikten sonra başlıyorum maalesef acı bi deneyim olmuştu Bu arada çok güzel yazmışsın çok beğendim ✨🎀
Zeynep K.
Nehir ARIKNehir ARIK izlemediklerime mutlaka bakacağımm. Aslında normalde shounen seviyorum ama sınav haftalarımda epey kendimi kaptırabiliyorum. Gecen sene solo leveling ve demon slayer izleyerek şansımı baya zorlamıştım xkshxkxj. Spyx family de cook güzeldi. Ama yeni animeler izlemek zor yaa bisürü bölümü olsun istiyorumm😭😭 Haikyuu'dan sonra Kuroko no basuke'ye başlamıştım aslinda ama haikyuu'ya cok benzer ilerliyordu o yüzden devam etmemiştim. Jjk ise travma xkshxksjs. Gecen 3. Sezonunu izledim ama devamı için daha bekleyeceğiz o yüzden çıldırmaya devamm