2026 44. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2026 03:19
Aslında bu kitaba büyük bir hevesle başladım. Başkarakterin yazar olması bana derin bir hikaye okuyacağım hissini vermişti. Ama maalesef beklentimi karşılamadı. Öncelikle konusundan bahsedeyim. Kate Smith, çoksatan erotik bir serinin yazarıdır ama son kitabını yazamıyordur. İlham bulmak için bir araba servisinin bekleme salonunu keşfedene kadar, artık tek amacı hergün oraya giderek kitabını tamamlamaya çalışmaktır. Miles hudson onu farkedene kadar bu böyleydi. Miles Hudson ise araba tamircisi kendi halinde, işine odaklı ve gereksiz karmaşalardan uzak durmaya çalışan biri. Bir gün araç servisinin bekleme salonunda kızıl saçlı bir kadını fark etmesiyle düzeni değişecektir. Bu iki karakterin tanışıp yakınlaşmasını okuyoruz. Öncelikle kitapta ciddi anlamda fazla cinsel sahne var. Bir yerden sonra yeter artık dedim yani. Smut sahnelerin hikayenin önüne geçtiğini düşünüyorum. Bu yüzden ilişkileri bana hiç geçmedi. Erkek karakteri açık söylemek gerekirse hiç sevemedim. Fazla kaba, fazla tepkisel ve yer yer rahatsız edici derecede kıskanç. O klasik sert ama içten iyi erkek yazılmaya çalışılmış, ama bana daha çok kontrolsüz ve itici geldi. Üstelik bir yandan ilişki istemiyorum deyip bir yandan flörtleşmeye devam etmesi tam bir gelgit. Netlik yok. Ya istemiyorsan çekil ya istiyorsan adam gibi adım at. Kız tarafında ise başka bir problem var. Gereksiz ve uzatılmış yalanlar. Kitapları için takma isim kullanmasını anlayabilirim ama bunu bu kadar büyütmesi, ilişki ilerlemişken hala gerçeği saklaması bana mantıklı gelmedi. Ayrıca bu kızın erkeksi anlayışı beni bitirdi. Kitaptan bir alıntı paylaşıyorum ne demek istediğimi anlıyacaksınız. "Miles solucanı kancama takarken çamur ve hayvanın bağırsaklarıyla kirlenmiş erkeksi ellerini hiçbir şey olmamış gibi kotuna sürdü. Sonra bana nasıl atacağımı gösterirken aynı solucan bağırsaklı parmaklarını vücuduma doladı. Ancak hiç de iğrenç değildi. Erkeksiydi." Mide bulandırıcı ama yinede sen bilirsin kızım. Genel olarak potansiyeli olan ama derinliği olmayan bir kitaptı. Karakterlerle bağ kuramadım. Karakterleri sevemeyince, normalde gözüme batmayacak detaylar bile batmaya başladı. Bu yüzden benim için pek keyifli bir okuma olmadı ve açıkçası tavsiye edebileceğim bir kitap da değil.
Benimle BekleAmy Daws · Ren Kitap · 202673 okunma