2025 56. kitabı
Okunma: 19 Ağustos 2025 09:59
@ozgurmumcu kalemi ile tanışma kitabım oldu #dunyalilar Çok keyifli alarak okuduğum fantastik bir kurgu. Uzaylılar kendi gezegenlerinin sonunun gelmesi ile yeni bir yaşam alanı ararken gemileri İstanbul'a düşer. Uzaylılar ile ilk bağlantıyı kuran antropolog Can Yaban olur. İlk teması kuran bir akademisyen belki ama geride bekleyen bir çok kurt var. Herkes uzaylıların ve teknolojilerinin peşinde. Ve her zaman olduğu gibi bu kişiler iyiler ve kötüler diye ayrılıyorlar. Peki bu uzaylılar dost mu düşman mı? Yaşanan entrikalar sonucu kazanan kim olacak? Akıcı dili ve merak uyandıran kurgusu ile çok keyif alarak okudum. Fantastik kurgu okumayı seviyorum hele ki bu bizim ülkemizde geçiyorsa ayri bir keyifli oluyor. O isim karmaşasını yaşamadan sadece kurguya odaklanabiliyor insan. Sonu özellikle güzeldi ve ben de sanki devamı gelecekmiş hissi uyandırdı. Can Yaban ,Karla Silva ,İzzet Deman'ı ve uzaylıları yeni bir macerada okumak isterim Son olarak kitap kapağının tasarımına bayildigimı söylemek isterim
DünyalılarÖzgür Mumcu · April Yayıncılık · 2025105 okunma