2026 6. kitabı
#okudumbitti @altinkitaplar #güçlübilinçaltımükemmelzihin 224 sayfa #reklamdeğiltavsiye #kitaptavsiyesi #keşfetteyiz Evet dostlarım bugün sizlere mükemmel bir zihne ulaşmanın yollarını , katıldığı deney deneyimlerini anlaşılır bir üslupla anlatan güzel bir kişisel gelişim kitabı tavsiyesi ile geldim. Kitap 5 bölüm ve birçok alt başlıklarına ayrılmış. Her bir bölümde ne yapıyoruz, neler yapmalıyız ve neler olacak sonuçlarına ulaşıyoruz. Yazar, bazı yapılmış deneyler ve örneklerle kendinin içinde bulunduğu deneylerin sonuçlarını biz okurlarla paylaşmış.Bizlere bir motivasyon verici, bazı şeylerin farkına varmaya yardımcı keyifli bir kitap olmuş. 1.Bölüm : Negatif beyninize "dur" deyin! Burada," Bir numaralı düşmanımız, beynimizin yarattığı negatifliktir!" diyor yazarımız. Bu sebeple de bu olumsuzluklar nasıl uzaklaşırızı anlatmış. 2.Bölüm: Zihinsel mükemmellik formülü Bu bölümde de mükemmelliğe ulaşmanın yolları anlatılmış. 3.Bölüm: Bilişsel Kaslar Bu bölümde "Gerçek başarı kişinin kendisine karşı kazandığı zaferdir! " diyor yazarımız. 4.Bölüm: İyi ilişkiler kurmak Bu bölümde, ilişkiyi doğru yönetmenin yöntemleri anlatılmış. 5.Bölüm: Belirsizliği yönetmek Bu bölümde de " Durumu kontrol edemeseniz bile, olaylar karşısındaki tutumunuzu her zaman kontrol edebilirsiniz !" diyor yazarımız. Motivasyonunuz düşük ve bir çıkmazda hissediyorsanız kendinizi sizler için tam da öyle bir kitap.Bu tarz kitap okumayı seven arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ediyorum. Daima kitapla, sevgiyle kalın... Alıntılar - Başarılı olmak, gerçekten ne aradığınızı bilmektir! - Başarısızlık, bazen başarıya giden en iyi yoldur! - Mükemmellik, sürekli gelişmeyi ilke edinen ve sıradışı başarılar ortaya çıkaran bir bakış açısıdır.
Güçlü Bilinçaltı Mükemmel ZihinBiliana Todorova · Altın Kitaplar · 202677 okunma