Güzel bir gerilim okumak isterseniz size buraya alayım. Bu yıl okuduğum gerilim- polisiye de ilk 5 e girer. Ve bu cinayeti çözen kişi 17 yaşında ki Pip. Pip 5 yıl önce intihar eden ve cinayetle suçlanan Sal için gerçeği adaleti istiyordur. Kız arkadaşı Andie’nin katili olduğuna inanmıyordur. Ve okul proje konusunu bu kayıp vakası olarak seçer. En güvenilir bilgi kaynağı olacağını düşündüğü için Sal’in kardeşi Ravi’den yardım olur. Ve katille bir kaçmaca kovalamacanın içine girer. SPOILER ! Bay Elliot’tan şüpheleniyordum ve Sal’in katilinin o çıkması hiç şaşırtmadı. Ama Bacca hem kendi ablasını ölüme terk etti hemde Pip’i öldürmeye çalıştı waoww. Bu kitaptaki herkes ahlaken sefildi. Birçok kişiye tecavüz eden Max. Araba kazasını saklayan Naomi. Nat Silva ve diğer herkes. Andie asla masum değildi zaten. Okurken çok keyif aldım. Şeytanın ta Kendisi serisiyle de benzer geldi. Ödev muhabbeti. Asosyal sayılabilecek ana karakter. Okul muhabbetleri. Tabii normal kitaplar da ister istemez kendini tekrar ediyor. Devam kitaplarını merak ediyorum serinin.