···Okunma: 23 Nisan 2026 19:04 #karanlıktakikıvılcım
#stacywillingham
“Canavarlar ormanda saklanmazlar.
Gerçek canavarlar hep göz önündedir.”
Chloe, geçmişinden kurtulup kendisine yeni bir hayat kurmuştur. Psikolog olan Chloe her yeni hastasında kendinden bir şeyler görür. Çünkü o geride bırakmaya çalıştığı hayatı aslında hiçbir zaman atlatamamıştır.
Chloe, on iki yaşında iken babası altı kızı kaçırıp öldürmüştür. Bu olaylar genç kız, annesi ve abisi için tam bir yıkımdır. Yıllarca haberlerin başköşesinde olurlar. Ancak o artık bütün bunlardan kendisini sıyırıp yaşamına devam eder. Güzel bir işi ve çok sevdiği bir nişanlısı vardır. Ta ki o güne kadar.
İki genç kız yıllar önce olduğu gibi kaybolmuştur. Chloe’nin ise bu kızlarla bir şekilde bağlantısı vardır. Tüm hayatı tekrar altüst olan genç kadın şimdi bu olayların tam ortasında kime güveneceğini bilmeden yol almaya çalışır.
Peki bu cinayetleri bir taklitçi mi işlemektedir. Chloe araştırdıkça öğrendiği gerçekler ile ne yapacaktır?
‘Karanlıktaki Kıvılcım’ baştan sona gizem ve gerilimle dolu harika bir kitap. Kurgusu, karakterleri ve sonu ile çok severek okudum. Bir gerilim kitabından beklenen her şey bu kitapta vardı.
Chloe’nin yaşadıkları tam bir aile trajedisi. Buna rağmen güçlü bir kadın olmayı seçerek kendi yolunu çizmiş. Ama geçmiş bir türlü peşini bırakmıyor. Kimin dost kimin düşman olduğunun belli olmadığı bir kurgu. Sonu ise kesinlikle tatmin ediciydi. Ben bu türü çok okuduğum için katilin kim olduğunu bildim. Bütün olaylardan sonra ise Chloe ve babası arasında bir yüzleşme okumak isterdim.
Gerilim-gizem ve heyecanın son sayfalara kadar devam ettiği bu güzel kurguyu türü sevenlere şiddetle tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmazsınız. Yeni kitaplarda görüşmek üzere