2026 42. kitabı
Stacy Wıllıngham / Karanlıktaki Kıvılcım Merhaba Son zamanlarda soluksuz okuduğum en güzel gerilim romanlarından oldu. Son ana kadar katilin kim olduğunu anlamayacağınız ve sonunda ters köşe olacağınız bir kurgu desem. Ya verandanızın basamaklarında sizi kucaklayan kollar kaçmanız gereken kollarsa? O kızları yakalayan, zavallıların boğazlarını sıkan ve cesetlerini gömen kirli elleri kontrol eden kollarla aynı kollar olabilir mi? Ya her şeyin başladığı yer evinizse? Yoksa eviniz, kasabayı temelinden sarsan depremin merkez üssü mü? Aileleri, hayatları, sizi parçalayan kasırganın gözü mü? Bildiğiniz her şeyi yerle bir mi edecek? O zaman ne olacak? Tara, Robin, Susan, Margaret, Carrie, Jill ve Lena. Hepsi kurbandı. Rastlantılı, zorunluluktan ve kolay olduğu için tercih edilmiş kurbanlardı. Yanlış zamanda ve yanlış yerdeydiler… Tam da karanlığın içinde olduğu zaman çaresiz kızları tek tek boğarak öldürdü babam. Onları evimizin arkasında bataklığa sürükleyip hepsini yok etti. Yetmezmiş gibi hepsinden birer mücevher alıp biriktirmeye başladı. Ölümlerin arasında sadece Lena farklıydı. Ailemize hissettirdikleri yüzünden ailesine ders niteliğinde öldürülmüştü. Chloe Davis, babası kasabadaki kayıp cinayetlerden sorumlu olması nedeniyle tutuklanır. Kardeşi ve annesiyle öfkeli kasabalı ve aileleriyle, evlerinde yaşamaya çalışırlar. Evlerine saldırıların ardı arkası kesilmezken annesinin intiharı onların hayatını tümden değiştirir. Yeni bir düzen kurarlar. Anne bakım evindeyken iki kardeşte kariyeri için didinir. Fakat onlara yapıştırılmış etiketler hiçbir zaman normal hayat sürmelerine izin vermez. Haberlerde, gazetelerde heryerde onlar ve bu vahşet vardır. Genç kız bunca sarsıntıdan sonra artık insanların ruhuna dokunan Psikolog olmuştur. Güven sorunu hayatını devam ettirmesine izin vermez. Evliliğe giden ilişkisi, ortaya çıkan meraklı gazateci, Lena’nın babası ve tekrar başlayan genç kız cinayetleri.. Üstelik kurbanlar yine en yakınındakiler, tanıdıkları. Chloe’nin kalbine şüphe tohumları yine düşmüş ve babasını hapse attırdığı gibi yine katilin peşine düşmüştür. Gazateci, nişanlısı ve husumetlisi arasında büyük şüphelerle adım adım onları takip eder. Peki katil kimdir? Geçmişinden izler mi görüyordu, yoksa bir katilin maskesini mi düşürecekti? Ya katil hep önümüzdeyse? @altınkitaplar
Karanlıktaki KıvılcımStacy Willingham · Altın KitaplarMurat Karlıdağ · 2026194 okunma