Kıymetli Küçük Şeyler
2026 8. kitabı
KIYMETLİ KÜÇÜK ŞEYLER / @janellebrownie Daha ilk bölümünden itibaren farklı bir hikaye okuyacağımı garantilemiş gibiydi kitap. Ve beni haksız da çıkarmadı. Biri dolandırıcı diğeri ise varis olan iki kadının yollarının kesişmesiyle hikaye bambaşka bir yöne evrildi. Sosyal medya ile yönlendirilen hayatlar, oluşturulan algılarla Nina ve Vanessa'nın farklı dünyalarını güzel bir şekilde harmanlayan yazar hayatın iki uç noktasındaki kişilerin özelinde hiçte gördükleri gibi olmadıklarını şaşırtıcı bir şekilde sunuyor bize. Kimi zekasını dolandırıcılık üzerine kullanır geliştirir, Kimi zenginlik ve ihtişam dolu bir hayatını acılarını perdelemek için yaşamaya çalışır. Kim neye göre suçlu, kime göre günahkar, kime göre doğru, kime göre yanlış... Tüm bu soruların yanıtlarını kitap boyunca merak ederek okudum ve tatmin edici bir final ile son buldu kitap. Son zamanlarda @altinkitaplar ın her kitabı beni etkisinde bırakıyor. Böyle güzel kitaplar ile biz Türk okuyucular buluşturdukları için teşekkür ederim #reklamdeğil tavsiyemdir   #sametkoca #janellebrown #kıymetliküçükşeyler #kitaptavsiyesi
Kıymetli Küçük ŞeylerJanelle Brown · Altın Kitaplar · 2026153 okunma