·408 syf.····Okunma: 29 Nisan 2026 00:03 Açıkçası okumaya alışması başlarda zor olsa da kitap akıcıydı. Zor olmasının sebebi kitabın 8 yaşındaki bir kız çocuğunun bakış açısından yazılması. Bol bol anne, baba, anneanne şeklinde diyalog okuyoruz. Aslında kitabın konusu, atmosferi aşırı hoşuma gitti. Bence sizi germeyi ve korkutmayı başarabilen bir kitap. Fakat sonu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim beni tatmin etmedi sonu. Kötü karakter öbür anne inanılmaz güzel yazılmış ve gözünüzün önüne geliyor sizi geriyor. Sonunu pek iyi getirememiş sadece yazar bence. Her şeye rağmen sevdim
Doğaüstü Korku
Tekinsiz Ev
Psikolojik Gerilim
Konusu;
Sekiz yaşındaki Bela, “Öbür Anne” adını verdiği gizemli ve rahatsız edici bir varlığın varlığını hissetmeye başlar. Başlarda sadece odasındaki dolaptan çıkıp iletişim kuran öbür anne devam eden süreçte resmen Bela’ya musallat olur. Sürekli ona aynı şeyi tekrarlar “Kalbine girebilir miyim?” Ailesi için sadece çocuk hayal gücü gibi görünen bu durum, zamanla evin içine yayılan karanlık ve açıklanamaz olaylarla gerçek bir tehdide dönüşür. Güvenli olması gereken ev, giderek tekinsiz ve korkutucu bir mekâna evrilirken Bela ile ailesi görünmeyen bir dehşetin merkezinde kalır.