Yarış Çizgisi ~ Simone Soltani
Selamlar, Formula 1 konulu çok tatlı bir kitapla geldimm.
Willow mezun olduktan sonra iş arayışına giriyor ama bir türlü iş bulamıyor. Abisinin daveti üzerine katıldığı bir partide, küçüklüğünden beri hoşlandığı, abisinin en yakın arkadaşı olan Dev'le karşılaşıyor. Dev, Formula 1 yarışçısı ve son zamanlarda kariyerinde bazı sıkıntılar yaşıyor. İmajını düzeltmek için birisini arıyor ve bu iş teklifini Willow'a yapıyor. Willow teklifi kabul ediyor. İkisinin arasında geçen yıl yaşanan bir öpüşme olduğu için nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar. İlişkilerini profesyonel tutmaya çalışıyorlar ama tabii ki işler istedikleri gibi gitmiyor...
Kitabın 470 sayfa olmasına rağmen bu kadar akıcı olabileceğini ve bir günde bitirebileceğimi hiç düşünmemiştim. Konusu da karakterleri de çok tatlıydı. Spor romantizmi okumayı zaten çok seviyordum ve artık F1 konulu spor romantizmi okumayı daha da çok seviyorum. Slow burn bir kitaptı. Karakterler başından beri birbirlerinden hoşlanıyorlardı ama aralarında bir şeylerin olması kitabın yarısından sonra oldu ve bu çok hoşuma gitti.🩵
Dev, aşırı tatlı, green flag bir karakterdi. Willow'u çok sevmesi, onunla olmak istemesi ama Willow'un kariyerini düşündüğü için onu zor durumda bırakmak istememesi çok güzeldi.
Willow ve Dev'in beraber Bollywood filmleri izlemesi, film izlerken Dev'in ağlaması, Dev'in ablasının düğününde Hint kültürüne dair detaylar okumamız çok hoşuma gitti.
Yan karakterleride sevdim. Willow'un abisi Oakley. arkadaşları Mark ve Chava hepsi çok tatlıydı.🩵
Kitap sadece romantizm üzerine değildi bolca yarış ve o yarış sürecini okuyorduk. Smut sahnelerde dozundaydı asla rahatsız etmedi.Formula 1 konulu kitap okumayı seviyorsanız ve slow burn olsun diyorsanız kesinlikle öneririm.🩵
+18