2026 56. kitabı
Güven Çizgisi ~ Lyla Sage Selamlar, çok severek okuduğum bir kitapla geldim. Ada, iş için Meadowlark'a gidiyor. Akşam barda bir adam görüyor, gördüğü gibi o adamdan hoşlanıyor ve barın arka tarafına geçtiklerinde adamı öpüyor. Daha sonra yaptığından pişman olup çantasını bile almadan oradan kaçıyor. Ertesi gün iş için buluşacağı eve gidiyor ve karşısına dün gece öpüştüğü adam, Wes çıkıyor. Ve Wes'in aslında yenileyeceği evin sahibi yani yeni patronu olduğunu öğreniyor. Bu kitap Rebel Blue Ranch serisinin ikinci kitabı. İlk kitap, Bitiş Çizgisi'ni de sevmiştim o da güzeldi ama ben buna bayıldım. Bu kitabı bu kadar sevmemin en büyük sebeplerinden birisi kesinlikle erkek karakterdi diğeride kadın karakteri kendime benzetmemdi. Wes, mükemmel bir adamdı. İlk andan itibaren Ada'ya istediği alanı vermesi, hiçbir konuda onu zorlamaması, sıkmaması, ona saygı duyup, hep destekleyip yanında olması o kadar güzeldi ki. 10/10 du benim için. Ada, bir evlilik yaşamış ve bu evlilikte hiç mutlu olamamış bir kadındı. İlişkiler konusunda sıkıntılar yaşıyordu ve bu sadece romantik olarak değildi arkadaşlık konusunda da ne yapacağını tam olarak bilmiyordu. Kendini değersiz hissetmesi, çevresindekilerin onu tanımak istemeyeceğini düşünmesi veya tanıdıkça onu sevmeyeceklerini ondan uzaklaşacaklarını düşünmesi bu yüzden kendini geri tutması bu da dışarıdan soğuk bir insanmış gibi gözükmesi ama aslında utangaçlığından dolayı olması çok üzücüydü. İlk andan birbirinden hoşlanma olayını çok sevmem normalde ama burada hemen birlikte olmamaları, bunu isteselerde geri durmaları özellikle Wes'in Ada'nın bu konudaki fikirlerine saygı duymasından dolayı çok sevdim. Kısa bir kitaptı ama bana her duyguyu hissettirdi. Olaylı bir kitap bekliyorsanız bu kitap aradığınız o kitap değil. Daha sakin, olaysız, karakterler üzerinde ilerleyen bir kitap isterseniz kesinlikle öneririmm. Bir sonraki kitap için aşıırıı heyecanlıyım. Teddy ve en büyük abileri Gus'un kitabı. Birbirlerine sürekli laf sokuyorlar, asla anlaşamıyorlar. Veee Gus'un çok tatlı bir kızı var!!!! EN SEVDİĞİMMM HEMEN OKUYALIMM. +18
Güven ÇizgisiLyla Sage · Ren Kitap · 202610 okunma