Selamlarr,
Kitap son derece absürt ve rahatsız ediciydi. Ana karakterler de çok yüzeyseldi özellikle de çatlak kızımız Dallas. Kitabı sevip sevmeme arasında çok kararsızım. İlk 200 sayfa özellikle çok iyi gitti ama sonra sürekli tekrar eden kaçma kovalamaca oyunu beni sıktı. Ben çatlak kadın karakterlere bayılırım bu sebeple Dallas’ı da sevmiştim fakat hayat amacı olmaması beni rahatsız etti ve karakter derinliği olmaması kitabı çok düşürmüş.
Dallas bulunduğu kapalı cemiyet dolayısıyla babasının bulduğu zengin bir adamla nişanlıdır. Bir gün bir partide ise boğazına olan düşkünlüğünden dolayı Romeo ve arkadaşlarının bulunduğu masadan kurabiye aşırırken Romeo ile karşılaşır. Fakat Romeo beyaz atlı prens değildir ve Dallas’ın nişanlı olduğu kişiyi duyunca Dallas’a kumpas kurar ve herkesin içinde onu ayartır. Cemiyet çok dindar olduğu ve Dallas’a dokunduğu için nişanın bozulmasını sağlar ve kendisiyle evlenmeye zorlar. Amacı Dallas’ın nişanlısından intikam almaktır.
Daha sonra ise Dallas ile Romeo arasındaki evlilik hayatını okuyoruz fakat ben genel olarak sıkıcı buldum. Kitabı yükselten kısımlar kesinlikle Romeo ve arkadaşlarının mesajlaştığı ve Romeo ile dalga geçtiği kısımlardı. Bir de Romeo ne kadar öküz olsa da karısı için çabaladığı kısımlar çok tatlıydı. Örneğin Dallas hasta olduğunda en sevdiği kitap serisinin yeni kitabı çıktığında onun yerine gidip alması, çocuk istemediği halde Dallas istiyor diye artık sıcak bakması gibi olayları ben çok beğendim.
Aralarındaki ilişki çok bodozlama oldu, daha yavaş yavaş yedirilip daha güzel sunulabilirdi. Böyle aralarındaki ilişki bana pek geçmedi. Kitabın potansiyeli vardı fakat anlattığım durumlardan dolayı kitabın temposu çok düşük kaldı.
Ama buna rağmen kitap kendisini okutturdu ve yakın arkadaşlarının ana karakter