2026 82. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2026 15:01
Yarış Benimle ~ Simone Soltani . Formula 1 temalı kitapları çok severim ve serinin önceki kitabı Yarış Çizgisini çok sevmiştim. Şimdi başka bir çiftle devam ediyoruz! Vegas’ta olan Vegas’ta kalır moduna ve sarhoşken yapılan evlilik temasına bayılıyorum. Arka kapakta okuduğum andan itibaren bu çift için heyecanlıydım. Stella kuzeninin düğünü için Las Vegas’taki bekarlığa veda partisine katılmalıydı. Tabii kısa süre önce nikah masasında terk edilmiş bir de sarhoşken çektiği video yüzünden sansasyon dolu günler yaşamamış olsaydı daha sakin olurdu. Thomas ise Formula 1’in en nefret edilen adamıydı. Bir yarış sonrası kurduğu cümleler ve tam da kurduğu cümlenin yaşanması ona olan nefretin nedeniydi. Kafasını dağıtmak için gittiği bekarlığa vedada karşısına çıkan kadın ve onun özgüveniyle çarpıldık Birbiriyle alev alev flörtleşmeleri, zekice atışmaları ve bol sarhoş bir gecenin ardından kendilerini evlenmiş olarak bulmuşlardı. Bu ikiliye bayıldım! Thomas kesinlikle favori erkek karakterlerim arasına girdi.Şimdi bu ikilinin bir bekarlığa veda eğlencesindeki yakınlaşmasının sabahında evli olarak uyanmalarıyla her şey birbirine girdi! Evlenmek ayrı fiyaskoydu ama bu evliliği iptal etmek daha da fiyasko olabilirdi. Biri Formula 1 yarışçısı diğeri ise ünlü bir pastacı olunca magazin, aileler, travmatik bir eski aşkla birleşince bu kitaba bayıldım. Majesteleri diyerek birbirleriyle atışmaları, upuzun isimleriyle olan esprileri, zekice laf sokmalarla çok keyif aldım. Üçüncü kişilere karşı oldukça özgüvenli takılan Stella mükemmeldi! Bu kitaptaki her bir karakteri ve birbirlerine alan tanıdıkça ortaya çıkan benliklerini çok sevdim! Stella’yı anlamakla beraber bazen geri çekilmeleri beni çileden çıkardı ama Thomas bu süreci öyle güzel idare etti ki Favori green flag karakterler arasındadır artık mesela İnanılmaz keyifli bir romantik kitap arıyorsanız koşun!! İsteyebileceğiniz her şeye sahip olan birini sevmemek zordu. Bunu fark etmek mideme bir yumruk gibi oturdu. Ah, kahretsin. Sanırım karıma âşık oluyordum. #tanıtım #yarışbenimle #simonesoltani #artemisyayınları #kitapyorumu
Yarış BenimleSimone Soltani · Artemis Yayınları · 202624 okunma