Sanırım Nisan ayının son kitabı #karanlıktakikıvılcım olacak benim için Bu kitabın Türkçe'ye çevrilmesini beklemiştim ve beklediğime değdi @altinkitaplar
Gizem, gerilim, polisiye en sevdiğim türlerdir ve bu kitapta tam olarak bu ihtiyacımı karşıladı. Chloe Davis 12 yaşındayken yaşadıkları kasabada bir gurup genç kız kaybolur. Babası bu kayıpların sebebi olduğunu ve cinayetleri kendisinin işlediğini itiraf eder ve ömür boyu hapse mahkum edilir. Chloe zorlu geçen yılların ardından tam da kendi düzenini kurmuş, yeni başlangıçlar yapıyorkem ortadan kaybolan iki genç kız ile 20 yıl önce yaşadığı o uğursuz yazı hatırlar. Sanki her şey o yaz yaşananlar gibidir. Bu gerçekten öyle miydi yoksa onun kendi kuruntusu muydu bu sorgulamalara düşerken ağır ağır başlayan kitabın temposu karakterin zihni içinde geçmiş ve günümüz arasında gidip gelirken ivme kazanacak. Karakterlerin psikolojik derinliklerini her satırda hissetmenizi ve onları anlamanızı sağlayan anlatımıyla yaşanmışlık ve tanıyor olma hissini okuyucuya başarılı bir şekilde aktarıyor yazar. Abartıya geçmeden başarılı bir final ile tadını kararında bırakıyor anlatı. Çok detaya inemiyorum çünkü okuyacaklar için sürpriz bozan olmak istemem
“Canavarlar ormanda saklanmazlar. Onlar ağaçlardaki gölgeler ya da karanlık köşelerde gizlenen görünmez şeyler değildir. Hayır, gerçek canavarlar hep göz önündedir.”
Türü sevenler için önerimdir.
#reklamdeğil dir
#sametkoca #StacyWillingham #kitap