#NergisKokuluYorum
Yarış Benimle
“Vegas’ta olan Vegas’ta kalır derler ama bizim aşkımız sadece Vegas’ta kalamayacak kadar büyüktü.”
Formula 1 temalı kitapları o kadar çok seviyorum ki!!! Yarış Çizgisi’ni çok severek okumuştum, Yarış Benimle’yi de uzun zamandır merakla bekliyordum. Stella ve Thomas’ın hikâyeleri beni öylesine güzel sarıp sarmaladı ki Özellikle kitabın teması anlaşmalı evlilik olunca büyük bir keyifle okudum. Sarhoşken başlayan bir evlilik sonrasında bir aşk evliliğine dönüşebilir miydi dersiniz? Bu ikilinin, kendi alanlarında oldukça başarılı, fazlasıyla zengin ve önemli ailelerden geliyor oluşlarıyla oldukça ortak noktaları vardı. Thomas’ın F1’de oldukça nefret edilen bir sürücü oluşu kalbimi kırarken, Stella ile yaptıkları anlaşmalı evliliğin bazı şeyleri değiştirebileceğini düşünmesi bence mantıklıydı. Tabii Stella’nın da haftalar önce nikâh masasında terk edildikten sonra evlenmesi, Thomas’tan hemen ayrılmasını oldukça zorlaştırıyor
Birbirlerine bir şeyler hissettikçe direnmeleri, uzak durmak için çabalamaları ama her seferinde birbirlerine karşı oldukça destekleyici olmalarına bayıldım. Stella’nın Thomas’ın evinde sevgiyle yaptığı tatlıları, Thomas’ın eve geldiğinde Stella sayesinde orayı yuva gibi hissetmesini ve zorlukları her zaman birlikte aşmaya çalışmalarını o kadar sevdim ki! Thomas bebek gibi bir karakterdi Onun kariyerini düzeltmek için verdiği mücadeleyi okumak çok hoştu. Stella’nın geçmişteki ilişkisinde kendisi gibi olmasına dahi izin vermeyen nişanlısının gerçek yüzünü görmesi de oldukça hoştu. Özellikle Thomas bu kadar düşünceli, destekleyici ve Stella’ya karşı oldukça korumacıyken insan kıyaslamadan edemiyor tabii Thomas’a karşı hisleriyle yüzleştiği kısım oldukça manidar olurken, ona geri dönüş yolunu bulması kalbimi sıcacık ettiBüyük bir keyifle okuduğum, şahane karakterlere ve temalara sahip muhteşem bir kitaptı; benim için keşke bitmeseydi