·480 syf.····Okunma: 29 Nisan 2026 22:45 Bu kadının yazdığı başka bir kitabı okumayacağıma kendime söz vermiştim ama tutamadım.
Yakın arkadaşım maalesef ki yazarımızın fanı olduğu için bu kitabı okumam için çok zorladı ve bu kitabının daha iyi oluğunu söyledi. Ve evet ilk kitaba göre daha iyi olsada çokta iyi bir kitap olduğunu söyleyemeyeceğim.
Akıcı mı evet. Kolay okudum mu evet.
İlk kitaba kıyasla karakterler daha oturmuş olsada yine çok fazla matık hatası ve duygu geçişlerinde anlamsızlıklar vardı. İki karakterin bakış açısından yazılması olayına tam ısınamadım ve bence yazarımız da bu konuda çokda iyi değil karakterlerle bağ kurmayı zorlaştırdığını düşünüyorum, ayrıca yazarın bir kadın olarak dirty talk adı altında kadına hakaret etme hastalığı mı var acaba diye bir düşündüm yer yer neyseki bu kitapta sadece 1-2 yerde olduğu için görmezden gelebildim.
İmkansız bir aşk hikayesi gibi başlaması hoşuma gitti ancak sonlara doğru klişe bir hale geldi ve sıkılarak, bitsin diye okudum,bu yazarın yazdığı bir sonu okuyabildim bu benim için büyük başarı(!)
Özetle ilk kitaba göre kesinlikle daha iyiydi, yazım kısmı da daha olgunlaşmış geldi bana ama hala o tat yoktu. Sanırım kaldırabileceğimi düşündüğüm bir aralıkta 3. Kitaba da şans vereceğim.