Stacy WillinghamKaranlıktaki Kıvılcım
Geçmişte yaşanan acı olaylardan kurtulmaya çalışan bir kadının psikolojik savaşını ele alan bu sürükleyici eser,psikolojik yönünün ağır bastığı sürükleyici bir polisiye gerilim romanıydı.
Chloe Davis, henüz on iki yaşındayken kasabalarında altı genç kızın kaybolmasıyla kahrolur.Yaz sonunda katil yakalanır.Bu kişi Chloe Davis in en yakını,güvenli kollarına sığındığı biridir.Babası yaptığı itiraflar sonucunda hapse girer.Aile darmaduman olur.Annesi intihara kalkışır ve artık yürüyüp,konuşamadığı icin evlatları tarafından bakımevine yatırılır.Abisi ile cok sık görüşemesede aralarında bağ kopmamıştır.
Yirmi yıl sonra Chloe, Baton Rouge’da başarılı bir psikolog olarak olur.Chloe,çocukluk travmasını yenebilmek başka genc ve sorunlu ruhlara yardım etmek için bu mesleği seçmiştir.Ama hala geçmişin travmalarıyla mücadele etmektedir.İçtiği sakinleştirici haplar ve alkol tek sığınağıdır.Çalıştığı hastaneden istifasını verip kendi yazıhanesini açmak icin bulunduğu yerden ayrılırken karşısına Daniel çıkar.İlerleyen günlerde Daniel ile yakınlaşırlar ve tüm geçmişini sevdiği adama anlatır.İkili tam da evlilik arefesindeyken babasının işlediği cinayetlerin yirminci yıl dönümü yaklaştığı icin gergin olan Chloe’nin bu sefer yeniden çevresindeki iki genç kız kaybolur ve ikisininde cesetlerine ulaşılır.Kendini yavaş yavaş güvenli hissetmeye çalıştığı zamanda geçmişin bir hortlak gibi yeniden patlaması Chloe yi mahveder.
Peki sonra ne oldu derseniz?
Cevaplar eserde arkadaşlar.
Okurken beni bolca ters köşe yapan,finaline kadar gizemini koruyan eserin sonunda ortaya çıkan katil bana süpriz olmadı çünkü o kişiden aşırı şüphelenmiştim arkadaşlar.
Chloe nin okuyup psikolog olmasına rağmen çocukluk travmasından kurtulamamış olması okurken beni çok üzdü.Gecmis travmalara ,yaşanan acılara ilaç bulmak, korkuları yenmenin ne kadar zor olduğunu eseri okurken bir kez daha anlamış oldum
Gerilim ve gizemin bol olduğu eserleri okumayı seviyorsanız bu eser tam sizlik.
Kalın sağlıcakla
@altinkitaplar #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #reklamdeğiltavsiye
Karanlıktaki KıvılcımStacy Willingham · Altın KitaplarMurat Karlıdağ · 2026202 okunma