Sins of the Bratva serisinin 4.cü kitabı bodos girdim ama tek okunabiliyor serinin kitaplar bağlantı yoktu ilk kitaplarla . Aslında konu falan özgündü bu türe göre başta puanım daha yüksekti fakat ortadan itibaren kadın karakter azıcık tadımı kaçırdı ve puan düşürdüm .
Lena Orlova'nın amcası salak gibi borca girip babası ile Bratva'dan para çalıyor . Ve fark edilince olay aileye ibretlik olsun diye Lena hakkında çıkan infaz yüzünden üç senedir ücra bir kasabada dağ evinde yaşıyor .
Bir gün evinin yakınlarında karda yaralı bir adam buluyor omuzdan vurulmuş kafadan başka kurşun sıyırıp geçmiş . Kız adamı kurtarıp bakmaya başlıyor adamın hafıza yok . Bunlar beraber yaşamaya başlıyor aradan 2-3 hafta geçiyor sevgili oluyorlar yani aslında yatıp kalkmaya başlıyorlar temelde . Adamın ara ara kopuk şeyler geliyor aklına ama bütünlük yok sonunda biri geliyor kapıya adamı tanıyan aslen sağ kolu çocukluk arkadaşı . Sonrasında tabi adamın hafıza iyice seri düzeliyor .
Adam aslında Bratva Pakhan'ı Aleksander Romanov ve kızın infaz emrini veren adam elbette yakın adamlarından biri tuzağa düşürüp oraya getirip adamı vurmuş . Bu noktadan sonra gerginlik başlıyor kız adama aşık adam kıza aşık aslında ama belli etmiyor . Geri dönüyorlar zira hainin bulunması lazım kızın infaz emri iptal edilmesi lazım . İptal duyuruluyor ama adam kızı tam emin olana kadar yanından ayırmak istemiyor . Bu arada tuzağa düşüren kişi ölü bulunuyor asıl hainler hala belli değil bulunması lazım . Ve tabi bu noktada kız hamile olduğunu anlıyor . Şimdi dağ zamanları kızın halleri davranışları doğallığı çok iyiydi . Adamın hafızası yerine geldikten sonra kızın dengesi kaçtı yani hayatını kurtarmışsın 50 bin dolar için seni öldürmeyecek ayrıca sana hisleri olduğu bariz belli . O akıllı becerikli kadın gitti sümsük kafada saçma sapan kuran biri geldi buda beni gerdi :P
Ayrıca kitap bu Pakhan abinin nasıl tam kızın evinin yakınında vurulduğunu açıklamadı . Kız o kadar saklanmış ama evinde çerçeveli eski halinin fotosu var kabak gibi :P
Sonda bazı aksiyonlar ve mutlu son .