·376 syf.····Okunma: 30 Nisan 2026 21:52 ♡‧₊˚✧ Yeşim Taşı ve Ejderhalar ✧˚₊‧♡
Bu ayın son kitabı ile karşınızdayım. Uzakdoğu kitaplarını gerçekten çok seviyorum. Bunu her seferinde söyleyeceğim sanırım. (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶)
Kitabın konusu şöyle. Ying babasını çok seviyor ve sürekli onu örnek alıyor. Bunun için babası gibi mükemmel bir mühendis olmak istiyor. Kendi tasarladığı kanatlarını babasına göstermek için sabırsızlanıyor. Fakat babası bir suikastçı tarafından öldürülüyor. Buna şahit olan Ying babasının intikamını almak istiyor. Üstelik babası bunu istemediği halde. ¯\_(ツ)_/¯
Mühendisler loncasına erkek kılığına girerek öğrenci oluyor. Bunu da ye-yang sayesinde yapıyor. Ye-yang bir prens. Sonrasında ikisi arasında yasak bir ilişki başlıyor. Ama hep böyle mi devam ediyor dersiniz. (,,> ᴗ <,,)
Sonu beni çok üzdü gerçekten. Ağlayacak gibiydim. En çok Ying’e üzüldüm. Umarım ikinci kitapta çok mutlu olur. Yoksa gerçekten ağlarım. Canım Ying. (╥_╥)
Kitabı çok sevdim. İkinci kitabını heyecanla okumayı bekliyorum. Her yaş grubunun okuyacağı bir kitap. Kesinlikle öneriyorum. ⸜(。˃ ᵕ ˂ )⸝♡