···Okunma: 01 Mayıs 2026 19:07 GURUR KRALI - ANA HUANG (KINGS OF SİN, #2)
️
Tek Kitap
Asyalı Erkek Karakter
CEO
Barmen/Yazar Kadın Karakter
️Yasak Aşk
Yetişkin Unsurlar
Zıt Kutuplar
Selam Kuzular! Bugün size Gurur Kralı yorumuyla geldim.
Genel olarak sevdiğim bir kitap oldu. Karakterler zıt olunca kitap kendine daha da çekti diyebilirim. Biraz da nefretten aşka var gibiydi. Siz seversiniz
Kitabı iki karakterin de ağzından okumak keyifliydi. Böyle olunca daha çok ilgimi çekiyor. Kai’ye bayıldımm. Tam benim tipim ahsjhab
Öfke Kralı ve diğer kitapların da çiftlerini görmek güzeldi. Ön hazırlık gibiydi diğer kitaplara hahaha bu serinin 3. Kitabını ne zaman okurum bilmiyorum ama o kitap için de baya heyecanlıyım.
Dediğim gibi kitabı sevdim ama her şey yoluna giriyorken (burası spoi) birden Isabella’nın ayrılması bana saçma geldi. Yani o kadar şeyi atlatmışsın ve Kai de bir şeyler için çözüm buluyorken çok yersiz geldi. Olaylar ilk patladığında ayrılsaydı daha mantıklı olurdu. Yazar sadece böyle bir dram yazmak için ayırmış gibi geldi. Onun dışında beğendim.
️İlk zamanlardaki o yasak olan ask kimyaları kesinlikle bir başkaydı ya… Dokunmak istiyorlar ama dokunamıyorlar falan… AMAN AMAN YANİ. Tabii sonraları da iyiydi ama bu kimyaları kesinlikle farklıydı
Yorumum buraya kadardı. Daha ne desem bilemiyorum ama kitabı ben sevdim. Fakat hala favorim Öfke Kralı Siz bu kitabı okudunuz mu okuduysanız ne düşünüyorsunuz? Veya kitabı okumak ister miydiniz? Benimle düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın.
Buraya kadar yorumumu okuduysanız çok teşekkür ederim. Kitaplı günler dilerim!
”Senden önce hiç yaşamamışım, senden sonra yaşamayı da hayal etmek istemiyorum.”
️