Aldatma, toksik ilişki, zaman atlaması, ayrılık.. yani sevmedim
2026 33. kitabı
Dayanılmaz(kitap berbat) Darkroom Bağımsız Seri Yetişkin Kurgu Yaş farkı(18) Çift taraflı bakış açısı Aldatma var 222 sayfa Puanım 2 Mutlu S. Eva(5 yaşında) hapiste olan motosiklet kulübü başkanı babasını ziyarete gider. 23 yaşında olan Deuce'de hapiste olan ve iyi anlaşamadığı babasını ziyarete gelmiştir, Eva Deuce'i gördüğü anda aşık oluyor(çocuk aklıyla hoşlanıyor) ikisinin babası da motorcu çetesi lideri her 3-4 yılda bir karşıpaşıyorlar. Deuce, Eva'nın karşısına 16 yaşındayken evli, metresi olan, 34 yaşında ve 2 çocuk babası olarak çıkıyor fakat kızımız bunu umursamayıp yine adama aşık kalmaya devam ediyor hatta yakınlaşıyorlar(bu kız dayaklık). Aradan 2 yıl sonra tekrar rastlıyorlar ve gerçek bir yakınlaşma yaşanıyor fakat adam sürekli kadına ihanet ediyor ve Eva buna tanık oluyor. Zaten kitap boyunca Deuce'nin klüpteki kadınlarla ve metresiyle ilişkileri devam ediyor. Eva ise kendisine saplantılı olan üvey abisi Frankie'den kurtulamaz ve onun t*cavüzüne uğrar. Başına gelenleri ve asla Frankie'nin düzelmeyeceğini kabullenip evlenirler. Kitap sürekli olarak 3-5 yıl zaman atlayarak geçiyor ve Deuce'nin kadına sevgisi asla yok(bence) karısının yüzünü vücuduna dövme yaptıran, başka kadınlarla olduğunu açık bir şekilde Eva'ya bildiren biri nasıl sevebilir ki? Kitapta herkes birbirini aldatıyor, Frankie'e deli diyorlar ama diğer karakterler de akıllı ve ahlaklı değil. Karakterler arasında duygusal bağ yoktu (olmaması daha iyi), anlatım fena değildi ama yetersizdi, karakter ilişkileri toksikti. Okurken ben ne okuyorum dedim ki ben aldatma asla sevmediğim için çok sinirim bozuldu. Asla beğenmedim. Kitap kapağından dolayı çılgın motorcu gençlerin romantik hikayelerini okuyacağım zannediyordum ama ortada aşk felan yoktu. Okumayı düşünenler beklentiniz yüksek olmasın hatta şahsi tavsiyem hiç okumayın. 103 sayfada kitap beni şaşırtmaya devam ediyor. 163 sayfa garip bir sohbet oldu. Frankie psikopat olmasına rağmen sevdim, en azından sevdiği için kendince çabalıyor(diğer karakterler de b*k gibiydi zaten) Dayanılmaz Madeline Sheehan
DayanılmazMadeline Sheehan · Lapis Yayıncılık · 2023166 okunma