Puan vermedi·265 syf.····Okunma: 01 Mayıs 2026 23:53 Böyle bir kitabı herkesin okumasını tavsiye ederim. Özellikle matematiğe ilgi duyanlar için daha heyecan verici bir kitap. Özellikle amaçladığı konuya verdiği matematik örnekleri önemli birkaç kafa karışıklığımı giderdi. Ayrıca matematiğe karşı daha geniş bir bakış açısını bize sunmuş bulunuyor. Gerçekten de matematik eğitimindeki önemli bir problemi fark etmemizi sağladığı gibi aynı zamanda matematik ile ilgilenen ve ilgilenmeyenler arasında oluşan ayrımı daha net fark etmemizi sağlıyor. Ayrıca yazarın yazma ve düşünme tarzını çok beğendim. Açıkladığı olguya örnek olması için önemli ve ün kazanmış kişiler tarafından yazılan makale ve kitaplardan aldığı alıntıları hiç çekinmeden ve saygı çerçevesini bozmadan çok güzel eleştiriyordu. Aynı şekilde anlattığı kendi yaşantı hikayeleri de bir o kadar güzeldi. Onunla karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissettim. Özgüvenli bir duruşu olduğu kanısına vararak kendisine hayranlık bile duyduğumu söyleyebilirim.