2026 8. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2026 21:35
İskoçyanın işgal altında olduğu İngilizlerin her zorbalığı yaptığı bir dönemde geçiyor roman. Zaten bir İskoç romantik romanı oluyorsak ya İngiliz isyanı yada klanların birbiriyle düşman olduğu zamanlarda geçiyor. Ben bu dönemleri okumayı seviyorum çünkü İskoç kahramanları okumayı seviyorum. Bu işgal bana hep istiklal savaşı dönemimizi hatırlatıyor. Keşke onlar da bizim gibi başarılı olsalardı Neyse konumuza dönersek yazarın okuduğum 2. Romanı. Ama ilkini hatırlamıyorum. Yazarın yazık diline üslubuna bayıldım. Başka bir romanına yükseldim o gelene kadar bunu 3 günde bitirdim. Bu romantik dönem aşk romanları çok sık okuyan biri olarak. Karakterlerin ve yaşanan gelişmenin gidişatı ve finali özgündü diyebilirim. Sadece en gözüme batan hapishaneden kaçırılma olayı bu kadar üstünkörü atlanmasaydı. Onun dışında bu arkadaş ihanetine de değinmemelerine şaşırdım o işin aslı neymiş merak ettim. Seri zqten 2.kitap bu beyefendiye ait okuyup görücez. Gerçi b6 kurhukar6seri bile olsa ayrı okunsa da fark etmiyor. Kadın karakterimiz uslu yada dik başlı değil. Kendi duygularına göre davranan biri. Ben tepkilerini anladım yadırgamadım. İskoçumuz da eli baltalı bir savaşçı. Karakter olarak sevdim. Mesela sonda sözünü tutamayışına hak verdim çok insani gelmese de ondan da bu tepki beklenirdi zaten. Karakterler özgün diye bu yüzden dedim. Kitabın sonuna doğru çıkan süprize çokk şaşırdım onu da es geçmeyim. Bu tarzı sevmelere yazarı komple öneririm
Ben Sana TutsakJulianne MacLean · Epsilon Yayınevi · 2014117 okunma