2026 38. kitabı
Kitap çok güzel başladı ve ilginç bir olay sonrası aralarındaki anlaşma kısımları da güzeldi, sadece turne detaylarını fazla buldum. Hikayenin önüne geçti kimi zaman ama ben daha çok ikisinin etkileşimlerini okumak istedim. Sonuç itibariyle tatlış bir çıtır çerezdi. Erkek karakterin utangaçlığı falan hoştu Kızımız da maaşallah oldukça açık sözlü bir eğitmendi . Konusundan da biraz bahsedeyim. Kızımız Chandler bir hayalet yazardır. Son kitabını bir fenomen için yazmış ve imza gününde onu tanımaması moralini bozduğu gibi kendisini kitabevinin barında bulmuştur. Orada tanıştığı bir yabancıyla kötü geçen bir tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra sabah olmadan oradan kaçar. Ertesi gün yeni projesi için bir görüşmeye gittiğinde karşısında yanından kaçtığı yabancıyı bulur ve bu yabancı aslında bir Hollywood ünlüsüdür ve kendi hikayesini yazması için Chandler ile çalışmak ister. Bir şekilde Chandler bu teklifi kabul eder ve Finn ile birlikte çıktıkları uzun turne boyunca aralarındaki ilişkinin gerçek aşka dönüşmesini okuyoruz. Birlikte çalışmaya başladıkları zaman Chandler, Finn’e o gece neden kaçtığını itiraf ettiğinde Finn hem şaşırır hem de utanır ve bir şekilde ondan kendisine bu konuda bir şeyler öğretmesini ister. Chandler’da Finn’e turne süresi boyunca taktikler vermeye ve onu sıradaki ilişkisine hazır etmeye çalışır ama gelin görünki sınırlar bir yerde kaybolunca kalplerini koruyacak hiçbir şey de kalmamıştır.
İş mi? Aşk mı?Rachel Lynn Solomon · Yabancı Yayınları · 202616 okunma