Bir oturuşta bitirebileceğiniz reverse harem temalı bu güzelliğin yorumuyla geldim Kısacık bir kitaptı, oldukça basit bir dille yazılmış bir ters harem klişesi ve ben kesinlikle bayıldım Bu türü sevmiyorsanız önermem ama seviyorsanız güzel bir çıtır çerezdi. İkinci kitabı da hızlıca satışa açıldığı için çok mutluyum Erkek karakterlerin hepsine bayıldım ve aşırı derecede korumacı adamlar. Kızımız için her şeyi göze alıyorlar ve en ufak bir tehditin bile gözünün yaşına bakmıyorlar En sevdiğim kısmı erkek karakterlerin gözünden de yazılan bölümlerdi . Onların hissettiklerini okumak epey etkileyiciydi. Finali ise tehlikeli bir aksiyonun içinde bitti. Devamını geldiği gibi okumak istiyorum
Konusundan da bahsedeyim. Kızımız Hayden 11 yaşındayken evlerine yapılan bir saldırıda anne ve babası öldürüldü. Ailesinin sakladığı Hayden ise hayatta kalmış ve üç koruyucu aile görmüştür. Ailesine yapılanlar yüzünden doktor olmak istiyor. Şimdi ise 19 yaşında ve üniversitenin ilk gününde üniversitenin popüler ve ulaşılamaz çocuklarından Knox’ın ilgisini çekmiştir. Knox onu görür görmez kim olduğunu anlamış ve bu onun hemen korumacı tarafını uyandırmıştır. Knox kızın peşinden ayrılmazken diğer bağ kardeşlerine de durumu haber verir. Her biri Hayden’ı gördüklerinde eş bağının etkisi altına girip koruma içgüdülerini devreye sokarlar ama Hayden bu tavırlara anlam veremez. Bütün bu yakışıklı adamlar neden ona bu kadar ilgi duyuyordur? Ve o neden hepsine karşılık vermek istiyordur? Bu adamlar gerçekte kimler ve Hayden’ın ne olduğunu düşünüyorlar? Çok daha fazlasıyla birlikte okuyup öğreniyoruz