2026 31. kitabı
BÜYÜTEÇ EKİBİ KAYIP PARÇANIN İZİNDE ~ MERYEM AKSA İçerik; Hikâye kitabı Macera, seyahat, empati Araştırma görevi Büyüteç Ekibi Filistin, Kudüs, Mescid-i Aksa Kültür, dayanışma, dostluk 7+ yaş üstü 103 sayfa Büyüteç Ekibi iş başında! Selim Öğretmen’in “Bir Kavanoz Dünya” etkinliğinde kavanozdan çıkan kâğıttaki şehri tanıtma görevi bu sefer Büyüteç Ekibi’nde. Kavanozdan onların şansına Kudüs çıkıyor. Meryem, Yiğit ve Burak kolları sıvıyor, başlıyor çalışmalara. Kudüs nerede? Kudüs’ün Müslümanlar için önemi ne? Mescid-i Aksa nasıl bir yer, içerisinde neler var? Miraç olayı ne? Araştırmalarına Yaşayan Şehirler Müzesi’den sonra Saatçi İrfan Amca’nın esrarengiz dükkânında devam eden Büyüteç Ekibi öğrendikleriyle iyice şaşkına dönüyor. İrfan Amca’nın büyük büyük dedesinden kalan eski bir kitabın sayfaları arasında kaybolurlarken duvardaki saat Meryem’i ve arkadaşlarını tarihin tozlu sayfalarına götürüyor: Kudüs’e… Zamanları aşan bir araştırma, gönülleri fetheden bir diyar... Büyüteç Ekibi ile Kudüs’e dair gizemlerle dolu bir maceraya atılmak ve yeni şeyler keşfetmek isteyen çocuklar için doğru bir tercih. Kızımın yaptığı kalpli Mescid-i Aksa’yı da görsele eklemek istedim Gözden Geçiren olarak benim de içimde bulunduğum bu degerli proje pek çok çocuğa ulaşsın, keyifle okunsun inşallah. Gönülden tavsiyemdir Okuma listemin 1670.kitabı… @okur.cocuk @birmetreozgurluk @kudusbilincii @unsal.unlu.98 #büyüteçekibi
Büyüteç EkibiMeryem Aksa · Okur Çocuk · 20261 okunma