2026 8. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2026 19:58
İlk iki kitabı severek okudum. Bir çok yerinde altını cizdigim cümleler ve postitlerimle dolular fakat bu kitapta neredeyse hiç post-it ya da altını cizdigim bir yer olmadı. Yani bu kitabı sevmedim. Zaten çok fazla unuttuğum şey vardı ve bunun sebebi bence yazarın anlatış tarzından kaynaklı çünkü ben okuduğum çoğu kitabı her detayıyla anlatacak kadar iyi hatırlarım. Fakat önceki kitapları neredeyse hiç hatırlamıyorum ve isimlerin çoğu da aklımdan silinmiş durumdaydi... Biraz zorlandım fakat çok umursayarak okumadım zaten, bir yerden sonra anladım sevmeyecegimi. Bence kitap gereksiz uzundu öncelikle, yazilmasa da hiçbir şey eksilmeyecek çok sahne vardı. Hayali seks sahnelerini durmadan okumak zaten bir yerden sonra pfff dedirtti. Çok az sayfalı bolumler olmasına rağmen direkt bölüm sonundaki cümleden devam ettiği için her bölüm, cokkk sıkıcıydi ve hicc akıcılık sağlamadı bir yerden sonra. Karakterlerin derinliği zaten sıfır. Ben Lorcan aşkım yüzünden sırf bu kitabı alıp okumuştum fakat bu kitapta Lorcan benim için tamamen fıs bir karakterdi. Fallon zaten gerizekalınin önde gideni bilmeyen yoktur. Kitaptan beklentim çok farklıydı ve asla beklentilerimi karşılamadı.
Ölümcül Yeminler EviOlivia Wildenstein · Olimpos Yayınları · 2025111 okunma