·192 syf.····Okunma: 03 Mayıs 2026 22:27 Seraph of the End serisinin 5. bölümünü tekrar okuduğumda, hikâyenin akıcılığı ve anlatım dili yine beni içine çekmeyi başardı. Yazarın sade ama merak uyandıran üslubu sayesinde sayfalar hızla ilerliyor ve okurda sürekli bir merak duygusu oluşuyor.
Ancak önceki bölümlerle kıyasladığımda, bu bölümde beni gerçekten şaşırtan ya da gerilimi zirveye taşıyan çok güçlü bir sahneyle karşılaşmadım. Bu nedenle genel olarak çok beğenmeme rağmen puanımı biraz kırarak 10 üzerinden 9 verdim.
Karakterler açısından bakıldığında, Yuichiro’nun takım arkadaşlarına karşı sergilediği bağlılık ve dostluk duygusu yine oldukça etkileyiciydi. Rütbe farklarına rağmen ekip içindeki samimiyetin değişmemesi, hikâyeye ayrı bir sıcaklık katıyor.
Özellikle hiiragi üyeleriyle yapılan sahneleri oldukça sürükleyiciydi ve bölümün en güçlü yönlerinden biriydi. Bunun yanı sıra Yuichiro ile Mitsuba arasındaki tatlı atışmalar da hikâyeye keyifli ve samimi bir hava katmış.
Genel olarak bu bölüm, büyük sürprizler içermese de akıcılığı, karakter ilişkileri ve aksiyon sahneleriyle kendini rahatlıkla okutan başarılı bir devam bölümüydü.