2026 9. kitabı
Ayfer Tunç un kitapları önüme hep tavsiye olarak çıkmıştı ilk olarak Kapak Kızı kitabını alıp okumaya başladım. Ama edebi dili bana biraz ağır geldi herhalde ya da konu mu ilgi mi çekmedi anlayamadım yarıda bıraktım okuyamadım. Annemin Uyurgezer Geceleri adlı kitabı da yine önüme fazlaca çıkmış olup, alıp okuma isteği uyandırdı bende. Tabularını kır kızım belki bu kitabını beğenerek okursun diyerek başladım. Başladım ve aynı etkiyi kitabın başında hatta kitabın yarısına kadar hissettim. Bazen bazı gereksiz detaylardan, tekrarlardan sıkıldım. Bir kurgu yoktu sanki bir eksiklik hissettim. Bir de babası yaşında bir adama hatta hocasına saplantılı aşkı ne bileyim beni biraz düşündürdü yine. Bana hitap etmeyen, benim içsel dünyama çok bağdaştıramadığım şeyler. Ama bu sefer sonuna kadar bırakmadan okuyacağım dedim kendime. Kitabın başı ortasına kadar biraz beklentimin altında ilerledi. Sonra kitabın son 150 sayfası aktı gitti. Kitabı bitirdim arkadaşlar ve sonu baya baya sardı. Edebi diline, kalemine sağlık yine de güzel bir kitaptı. Yine de diyorum çünkü önerilen ya da beğenilen her kitabı, okuyan herkes beğenecek diye bir kaide yok. Bu tarz kitapları bizlerle buluşturan her yazara saygım sonsuz. Benim yıldızım bu kitaba ️️️️ İyi okumalar
Annemin Uyurgezer GeceleriAyfer Tunç · Can Yayınları · 20267bin okunma