2026 88. kitabı
Öykü Atalay Zeynep Kaya Bal Porsuğu Merhabalar Bugun sizlere cok keyifli bir eserin yorumuyla geldim.Böylesine güzel ve keyifli bir eseri bitirdiğimde yuzumdeki tatlı tebessüm ile keşke bitmeseydi dedim. Ahh Balın Meşeli sen Ateş e yol gösteren kılavuz ,taşlaşmış yüreğine sevgi eken ,aşk biçen tatlı bir aşk çiçeğiydin. Ailesini doğum gününde kaybeden Ateş yıllar sonra ilk defa gittiği o şehire sevdiği kadınla ayak bastığında içinde kopan fırtınaların acısını tüm yüreğimle iliklerime kadar hissettim Rabbim hiç kimseye sevdiklerinin kaybını göstermesin (Aminnn) ,Erkek karakterimiz Ateş in o gün yüzü görmemiş lakırtılarını okurken kulaklarımı tıkama ihtiyacı duyan bir ben vardı Teneke mideli, bir türlü doymak bilmeyenPorsuğumuzun o tatlı hallerini okurken yüzümde oluşan tebessüm ile ahh ne kadar da tanıdık bu porsuk aynı benim can yoldaşım dedim durdum Balın Meşeli ile Bal Porsuğumuz öyle güzel bir bütün oldular ki dosta düşmana aşklarını duyurdular. Ay o Kartal denen şeytanı okurken sinirimden zıpladım Sen kim oluyorsun da bilmeden araştırmadan Ateş i karalamaya çalışıyorsun yaptığın her olumsuz davranış sana kocaman bir pişmanlık olarak geri döndü pislik herif Erkek adam vakit geçireceğine değil; ömür geçireceğine hayatını verir. Helal olsun sana Ateş sen sevdiğine geniş omzunla çatı ,mavi gözlerin ile tertemiz , berrak bir deniz oldun . Dilerim aşkınız ,mutluluğunuz sonsuz olur. Yazarlarımıza bu güzel kah keyifli, kah hüzünlü bir eseri kaleme aldıkları için gonulden teşekkür ediyorum ilhamınız daim olsun inşallah Dilerim kitap deryasında bogulursunuzda kurtaranınız olmaz keyifli eserlerde buluşmak ümidiyle #yorumlukitap #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #24saatteneokudum #balporsuğu @herdemkitapyayin
Bal PorsuğuZeynep Kaya · Herdem Kitap · 201942 okunma