tellonym.me/yigit.qs/nohold Buyurun efendim sorularınızı alabilirim. (Can sıkıntısı.)
··1 alıntı·
1.216 Gösterim
yiğit.
→şu an affedici bi ruh halinde misin? -Allah affetsin diyen bir ruh halindeyim ben.
yiğit.
→abi, kalbim başka, aklım başka bi kişiyi istiyor, sen olsan ne yapardın? -Yanında olacağın kişiyi mantığın ile seçemezsin, çok absürt bir durum olmadığı sürece. Ben olsam kalbimin sesini dinler ve ne olursa olsun bir kere de olsa şans verirdim kalbimdekine.
yiğit.
→eski arkadaşlarını ne sıklıkla düşünüyosun -Eskide bıraktığım hiçbir şeyi düşünmem, geçmiştir benim için.
yiğit.
→kim tatlı sence? -Özellikle beş yaşından küçük kız çocuklar. (Kusuruma bakmayın diğer yavrular kız çocuklarına karşı ayrı bir sempatim var.😌)
yiğit.
→çok kendine has birisin -Eyvallah da niye böyle düşündüğünü bir merak etmedim değil.
yiğit.
→biri fazla çekingen olup konuşmuyorsa sence ne yapmak lazım? -İnsanların bir kısmı yeni tanıştıkları veyahutta kendilerinin en iyi halini tanıtmak istedikleri birine karşı çekingen oluyor. Ama dikkat etmek lazım çekingen mi yoksa konuşmak mı istemiyor? Ben tabii ki nasihat verecek mertebe değilim ama sen nasılsan öyle devam et ve akışa bırak derim ben. Emeklerinin ve zamanını harcadığını hissettiğin anda da bırak ama çünkü gerçek sevgi böyle hissettirmez.
yiğit.
→seni olduğun gibi kabul eden ve seven arkadaşların var mı? -Elhamdülillah.