Mery, küçük yaştan beri parasını sokak dövüşlerinden kazanmaktadır. Annesinin zaman zaman gördüğü halüsinasyonlar dışında, onu seven sevgilisi ve kız kardeşiyle mutlu bir hayatı vardır. Ta ki yaşadıkları bölgeye çocukları kaçıran Nabbers’lar gelene ve onların da penceresinden içeri süzülene kadar…
Mery, kız kardeşini kurtarmak için cepheye yazılırken kendini sokak dövüşlerinin dışında bambaşka bir mücadelenin içinde bulur.
Kitap tam da doğru zamanda karşıma çıktı; konusu ve karakterleriyle kendini kolayca sevdirdi. Akademi tarafı derin bir aksiyon içermese de bana yeterli geldi.
Mery, güçlü kadın trope’una girebilecek bir karakterdi. Ancak zaman zaman bakış açısının sığ kaldığını düşünüyorum. Olaylara çoğunlukla sadece kendi perspektifinden bakması, potansiyeline ulaşırken onu yavaşlattı.
Stark ise kesinlikle yeni gözdem. Hikâye boyunca yarattığı gizemle beni fazlasıyla içine çekti. Kitabın yarısını neredeyse onun için okudum. Tadı damağımda kaldı onunla ilgili daha fazla şey okumak istiyorum.
Anassa’ya bayıldım. İzabel ve Venna da hikâyeye güzel eşlik etti.
Lee… bunu bize neden yaptın?
İkinci kitabı okumak için sabırsızlanıyorum. Slow burn’u paranormal & omegaverse trope’larıyla okumak isteyenler bu seriye kesinlikle şans vermeli.
Addio.