Dikkat spoiler içerir :)
2026 25. kitabı
Serçeler ağladığında kitap yorumu Herkese merhaba sevgili okurlar.Bugün sizlerle Serçeler ağladığında kitabını yorumlamaya geldim.Öncelikle çok tuhaf bir havası vardı dark romance tarzında ama Talya'nın hikayesi bambaşkaydı.Talya,anne ve babasından hiç ilgi görmemiştir onu dedesi büyütmüş sayılır.Ancak köklü bir aileden geldiği için onu asla rahat bırakmayacaklardır.Herkesin ona karşı tuhaf bir takıntısı vardır.Kuzenleri,amcaları herkes onun aslında korkunç biri olduğunu söylüyordur.Küçükken kekeme olduğu için kitabın başlarında hiç konuşmaz ancak anne ve babası öldükten sonra dedesi onu güçlü biri olması için tedavi etmesi gerektiğini söyler.Hayatımda okuduğum en güçlü kadınlardan birisiydi Talya.Spoiler vererek anlatacağım bilginiz olsun bu arada.O yılan meselesi benim için inanılmaz bir olaydı.Kızın annesi bildiği kadın onu kocaman bir yılanın yanına atıyor.Kız ondan dolayı kekeme oluyor korkudan.Meğersem dedesi bildiği kişi babası çıkıyor. :D İnanılmaz kaos ve gotik bir hava veren bir kitaptı.Gazel'e bayılıyorum birde.Gerçekten ne dediyse,ne yaptıysa her zaman Talya'nın yanında oldu.Git dediğinde bile senin yanında olmama ihtiyacın var dedi.Böyle koca yürekli birisiydi.Bir sonraki kitabı büyük bir merakla bekliyorum çünkü Talya'nın eskiden aşık olduğu kişiyi anlatıyor.Oldukça merak uyandırıcı birisiydi.Tabii ki Talya ile uyumsuzlardı ama bakalım hikayesi nasılmış görücez.Ayrıca kitabı çok güzel bir şekilde yazmış yazarımız.Yazım dili çok güzeldi.Ben kendisine 10 üzerinden 10 puan veriyor en sevdiğim kitaplardan birisidir artık diyorum.Kesinlikle okumalısınız.Kesinlikle. :) İyi okumalar dilerim. :) #serçelerağladığında #kitapyorumu
Serçeler AğladığındaBeyza Aksoy · Epsilon Yayınevi · 2025246 okunma